Şimdi Ara

Usta Aranıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar,kuzenim ve 2-3 ay önce ArcheAge oynamıştık fakat neden bıraktığımızı hatırlayamıyorum.Şimdi oyuna tekrardan başlamayı düşünüyoruz iki çırak olarak.Eğer bizi 'yaşken eğitecek' ağabeyler dayılar varsa biz hazırız

    Teamspeak veya skype kullanabiliriz.
    Daha karakterleri açmadık o yüzden size ayak uydurabiliriz,server sıkıntısı olmaz.



  • Leviathan Serveri Haranya ırkında karakter açarsanız Gölge Haramiler Guildi olarak sizleride aramızda görmek isteriz. Sizin gibi bir çok kişi var aramızda sıfırdan başlayan. Gerekli her konuda yardım ediyoruz yol gösteriyoruz. Bende uzun bir aradan sonra tekrar başladım ve iyiki bu serverda bu guildde başlamışım dedim gerçekten. Oyuna çok kısa sürede adapte olmamı sağladılar. Guild ortamı çok iyi ve çok yardımseverler. Mutlaka Leviathan da Haranya ırkında başlamanızı tavsiye ederim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok zor bir oyun değil, 55 lvl olduktan sonra 2 hafta oynamanız oyunu öğrenmeniz için yeterli. Oyunda iyi item yapabilmeniz için ( iyi kavramı insanlara göre değişir bana göre 6k gs + ) ya şansınızı deneyeceksiniz ya da sabırlı olup trade run yapıp elinizdeki parayı biriktirip item alıcaksınız.

    Üzücü olan sürekli insanların p2w diye ağlandığı sıkıcı kısma gelicek olursak eğer gerçekten iyi bir karakter yaratmak istiyorsan cidden çok fazla emek vermelisin günde en az 3/4 saat trade ile çok rahat bir şekilde 6k gs üzerine çıkabilirsiniz. Önemli olan bunu istikrarlı ve düzenli bir şekilde yapmak. Bunun için hayattan kopmanıza asosyal olmanıza gerek yok. Sadece oyuna girdiğiniz vakitlerde boş işlerle uğraşmayıp para biriktirirseniz oyunun zevkini o zaman daha çok çıkarırsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crommissar

    Öncelikle merhabalar,kuzenim ve 2-3 ay önce ArcheAge oynamıştık fakat neden bıraktığımızı hatırlayamıyorum.Şimdi oyuna tekrardan başlamayı düşünüyoruz iki çırak olarak.Eğer bizi 'yaşken eğitecek' ağabeyler dayılar varsa biz hazırız

    Teamspeak veya skype kullanabiliriz.
    Daha karakterleri açmadık o yüzden size ayak uydurabiliriz,server sıkıntısı olmaz.

    Leviathanda guildimizde yeninbaslayanlar var suanda sizde gelirseniz cok zorlanmadan gelisirsiniz. Dusunurseniz bana yada alustara haber vermeniz yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.