Şimdi Ara

üst seviyede Tıraş makinesini orta seviyede bütçe ile almak. Panasonic ESRT53 inceleme yazısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
5.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tamam arife tarif yeter eyvallah elin dert görmesin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxemilian -- 2 Aralık 2014; 0:53:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel inceleme. tşkler. traş makineleri dünyasına yeni yeni adım atmaya çalışan biri olarak bir sorum olacak. Traş makinelerinde anladığım kadarı ile yuvarlak döner başlıklar ve elek sistemi olmak üzere iki farklı tasarım var. Panasonic ve Braun elek sistemi ile göze çarparken Philips döner başlıklarla dikkatimi çekiyor. Eğer buraya kadarki izlenimim doğruysa elek siistemi ile başlık sistemi arasındaki farkı sormak istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MACH25

    quote:

    Orijinalden alıntı: maxemilian

    Yahu biri bir video falan çekse hos olaca o esrt31 in bivideosunu cçekmişti bi abi hos bi şekilde anlatıyordu böyle bi kıyas yada inceleme babında olsa dehşet olurdu

    Dostum selam,
    incelemeyi zaten yukarıda dilim döndüğünce yapmaya çalıştım, fotoğraflar koydum. Video ya gelince, bahsettiğin RF31 modelinden bir farkı yok bunun zaten. Üretici aynı, marka aynı, tıraş sistemi aynı, performans aynı, şarj süresi aynı, motor devri aynı, ıslak/kuru tıraş aynı. Tek farkı bunda kalan şarjı gösteren LCD gösterge de var

    Selamlar hocam, aşağıdaki linkteki makinelerden fiyat/perdormans olarak hangisini tavsiye edersin acaba ?

    LİNK




  • Dostum
    Yabancı sitedeki ürünlerin çoğu TR de satılmıyor veya tercih edilmiyor. Dolayısıyla pek bilgim yok, ama ben incelediğim modelleri tavsiye edebilirim ancak: RT53, LV61
    Aşağıdaki linkten inceleyebilir ve alabilirsin.
    http://www.morhipo.com/panasonic/markalar/0/44968/marka#stt=&pg=0&ps=60&ch=0&os=0&hf=&prv=
  • benim sorum arada kaynamış sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baymirza

    güzel inceleme. tşkler. traş makineleri dünyasına yeni yeni adım atmaya çalışan biri olarak bir sorum olacak. Traş makinelerinde anladığım kadarı ile yuvarlak döner başlıklar ve elek sistemi olmak üzere iki farklı tasarım var. Panasonic ve Braun elek sistemi ile göze çarparken Philips döner başlıklarla dikkatimi çekiyor. Eğer buraya kadarki izlenimim doğruysa elek siistemi ile başlık sistemi arasındaki farkı sormak istiyorum.

    Benim tahminim döner başlık ( philips ) daha fazla tahriş ediyor, Benim denediğim cihaz tahriş etmişti ( eski bir cihazdı bıçak ve diğer değişkenlere bağlı olabilir ) ama tabii herşey yüzünüzün alışmasına da bağlı,

    Açıkcası ben traş makinesi alıp traş sonrası bir Balsam ile nemlendirerek kullanmayı düşünüyorum, belki traş bıçağından daha maliyetli olacak ama evde yada çanta da bıçak gezdirmekten iyidir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: baymirza

    güzel inceleme. tşkler. traş makineleri dünyasına yeni yeni adım atmaya çalışan biri olarak bir sorum olacak. Traş makinelerinde anladığım kadarı ile yuvarlak döner başlıklar ve elek sistemi olmak üzere iki farklı tasarım var. Panasonic ve Braun elek sistemi ile göze çarparken Philips döner başlıklarla dikkatimi çekiyor. Eğer buraya kadarki izlenimim doğruysa elek siistemi ile başlık sistemi arasındaki farkı sormak istiyorum.

    Dostum, fark etmedim sorunu. Şöyle söyleyeyim: döner tip tıraş makineleri adaptasyon bakımından biraz daha riskli makineler ve yüzü daha dolgun ve sakal yapısı daha problemsiz kişilerde daha güzel sonuç veriyor. Oysa, düz elek-bıçak tipli makineler ise, bu konuda biraz daha avantajlı ve daha az riskli . Değişik yüz tiplerinde de güzel sonuçlar verebiliyor. Genelde hangi sistemle başladıysanız o sistemle devam edin derler . Bu yüzden döner tip bıçak yapısı kullanıyorsanız, bu şekilde, düz elek-bıçak sistemine alışmış iseniz bu şekilde devam etmenizde fayda var. Yeni başlıyorsanız da bence düz - elek bıçak sistemini tavsiye ederim.




  • benzer bir ürüne hızlı.al da denk geldim. lcd de koymuşlar, fiyatı da uygun görünüyor.http://www.hizlial.com/panasonic-es-7101-s503-tiras-makinesi/10012010 bu ürün için ne dersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 5 Aralık 2014; 5:18:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baymirza

    benzer bir ürüne hızlı.al da denk geldim. lcd de koymuşlar, fiyatı da uygun görünüyor.http://www.hizlial.com/panasonic-es-7101-s503-tiras-makinesi/10012010 bu ürün için ne dersiniz?

    Dostum, onu da gördüm yakından ama bu makine çok farklı. Şöyle ki : O gördüğün LCD değil, aslında. LCD görünümlü LED lamba .
    Daha da önemlisi RT53 kavisli elek-bıçak sistemine sahip. Özellikle çenealtında tahriş yapmamasını sağlıyor bu.
    Elbette malzeme kalitesi de farklı .RT53 büsbütün özel kauçuk kaplama ile kaplı. Eline tam oturuyor ve kaymıyor.
    Yani arada bayağı fark var aslında.....




  • MACH25 M kullanıcısına yanıt
    gerçekten çok faydalı bilgiler veriyorsunuz. çok teşekkürler.
  • bir de bu makineyi, es rt33 ile karşılaştırmanızı istesem? lcd ekran haricinde aralarında bir fark varmış gibi görünmüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baymirza

    bir de bu makineyi, es rt33 ile karşılaştırmanızı istesem? lcd ekran haricinde aralarında bir fark varmış gibi görünmüyor.

    Bu bahsettiğiniz biraz eski bir model yalnız. Bir ara -2012 gibi- Teknosalarda satılıyordu 199 den, incelemiştim ama bir arkadaşım pek memnun kalmamıştı.
    şahsen ben olsam RT53 varken elimin altında tercih etmem. Diyorum ya RT53 hakikatten de üst sınıf bir ürün ve bu özelliklere sahip en üst sınıf bir Braunun 500-600 TL lik makinesi ile yarışacak - hatta bazı geçecek- spesifikasyonlara sahip. Durum böyleyken, yine bu fiyatlara RT53 den şaşmayın diyorum
  • Link olarak verdiğiniz alışveriş sitesinde,ürünün modeli gösterilmiyor,alışveriş sepetine atılınca ,Panasonic traş makinesi olarak ifade ediliyor,Bu siteden alışveriş tecrübem olmadığı için devam etmedim,bu sizinle ilgili değil tabii ki,sitenin eksikliği.6 senedir hala kullandığım ES4815in elek vve bıçağını satan bir site buldum ikisi 95TL ye filan geliyor,onları mı yenilesem ne dersiniz?
  • ürünü morhipodan 30 tl indirim çekiyle beraber 229 tlye aldım ürün elime ulaşınca burada yorumlarımı paylaşırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hey joe

    Link olarak verdiğiniz alışveriş sitesinde,ürünün modeli gösterilmiyor,alışveriş sepetine atılınca ,Panasonic traş makinesi olarak ifade ediliyor,Bu siteden alışveriş tecrübem olmadığı için devam etmedim,bu sizinle ilgili değil tabii ki,sitenin eksikliği.6 senedir hala kullandığım ES4815in elek vve bıçağını satan bir site buldum ikisi 95TL ye filan geliyor,onları mı yenilesem ne dersiniz?

    Hmm . Hiç dikkat etmemiştim açıkçası . Kendim ve arkadaşlarım için birçok defa satın aldık bu modelden halbuki. En azından şunu biliyoruz ki bu site Türkiyenin en güvenilir online alışveriş sitelerinden birisi ve arkasında da Boyner holding var. Zaten Panasonic kalan stoklarını da bunlara vermiş olmalı ki bu modeller başka yerde satılmıyor. Bence müsterih olun derim. bir sorun ile karşılaşmazsınız.Hem güvenilir hem de çok hızlı gönderiyorlar.
    4815 gibi pilli bir makine için - hem de iki başlı - 95 TL yatırım yapmaya değmez. En azından bu ömürlük bir yatırım olur. Ürün elinize geçince daha iyi anllayacaksınız ne demek istediğimi




  • MACH25 M kullanıcısına yanıt
    Tamam,bir üst mesajdaki arkadaşın alışverişinin gelişmesini bekliyeceğim.İyi akşamlar.
  • Hocam cihaz elinize ulaştımı ? Aynı cihazmı sorusu benimde aklıma takıldı ES-RT53 gelirse bende sipariş veriyor olacağım

    Son olarak deneyiminizi merakla bekliyoruz
  • Morhipo 'ya da durumu belirttim ve cihazın teyyidini istedim bakalım oradan ne cevap gelecek,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tatasagun

    Morhipo 'ya da durumu belirttim ve cihazın teyyidini istedim bakalım oradan ne cevap gelecek,

    Ben de sizin için tekrar sordum telefonla. Kontrol ettikten sonra dediler ki, bu genel olarak yazılım kodlamaları ve site altyapısı ile ilgili bir şey. Yani , sözgelimi Nike Air Runner bilmem 7888 kodlu bir ürünü biz sadece spor ayakkabı olarak kategorize ediyoruz. Ama, faturada size gelen ürünün detaylarını ayrıntılı olarak görebilirsiniz. Aynı şey sizin sorduğunuz tıraş makinesi için de geçerli dediler. Zaten tıkladığınızda ürünün resminin üzerinde de ürün kodu yazdığı için, yanlış ürün sipariş etmek gibi bir şey söz konusu olmaz dediler. Ayrıca telefondaki kişi kontrol etti ve Panasonic markalı 2 modelin stoklarında kaldığını - diğer modeli de 650 TL lik bu arada - söyledi. Dolayısıyla, bir karışmanın yaşanmasının ihtimal dışı olduğunu söylediler .
    Zaten çok güvenilir olduğunu yaptığım alışverişlerden biliyordum ama bir kez daha bu şekilde işin gerçeğini öğrenmiş olduk.
    Umarım yardımcı olur




  • tatasagun kullanıcısına yanıt
    merhabalar hocam cihazı bugün iş çıkışı kargo şubesinden alıcam kullanınca burada yorumlarımı paylaşırım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.