Şimdi Ara

Üst Koridor-Orman Olan Hero Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Maokai Renekton Nocturne Jarvan IV Wukong Trundle Rumble Yani Kısaca 4800 ip ye üst koridor ve orman hangi karakterler almalıyım yeni başladım 4800 ip biriktirmek istiyom ama üst koridor ve orman karakterlerine ilgi duyuyorum önerilerinizi bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Üst Koridor-Orman Olan Hero Önerisi

Üst koridor ve orman rolleri, League of Legends'da kritik bir sinerji oluşturan ve oyunun gidişatını önemli ölçüde etkileyebilen iki roldür. Uygun bir üst koridor-orman ikilisi seçmek, takımının erken ve orta oyundaki baskınlığını güvence altına alabilir.

Bu yönüyle, üst koridor-orman ikilisi olarak seçebileceğiniz en etkili hero kombinasyonlarından bazılarını senin için sıraladık:

• Darius ve Xin Zhao: Darius'un üstün baskınlık gücü, Xin Zhao'nun erken oyundaki öldürme potansiyeli ile birleştiğinde, düşmanları alt koridorda kolayca yakalamak için mükemmel bir fırsat yaratır.

• Fiora ve Rek'Sai: Fiora'nın düello gücü ve Rek'Sai'nin haritada yer değiştirmesi, baskınlar için mükemmel bir ortam sağlar.

• Shen ve Jarvan IV: Shen'in küresel yardım etme yeteneği ve Jarvan'ın erken oyundaki öldürme baskısı, rakip takımın her yerinden baskınlar düzenlemenizi kolaylaştırır.

• Poppy ve Elise: Poppy'nin kalabalık kontrolü ve Elise'nin hasar potansiyeli, düşmanları yakalamak ve ortadan kaldırmak için etkili bir ???????zyondur.

• Ornn ve Volibear: Ornn'un dayanıklılığı ve Volibear'ın hasar çıkışı, üst koridorda baskı kurmak ve takım savaşlarında ön cephede yer almak için mükemmel bir ikilidir.

Bu önerilen hero kombinasyonlarını seçerek üst koridor-orman sinerjisini en üst düzeye çıkarabilir, düşmanlarını baskılayabilir ve takımın için zafer yolunu açabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hecarim
    trundle

bu ikisini oyna sırtın yere gelmez. istersen build de veriyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • voli
  • gragas
  • J4 ister ad kas assasian ol ister oftank kas ister tank her türlü iş yapıyor

• J4 ,ekko ,gragas ,kayle ,hecarim ,trundle ,irelia , voli ,wukong ,rumble.aklıma şimdilik bunlar geldi bu herolar hem topta hemde ormanda oynanabilir.

• Jarvan reiss ve gragas ikisinden birini almalısın bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRIDGIT MENDLER

hecarim
    trundle

bu ikisini oyna sırtın yere gelmez. istersen build de veriyim.

Pm den bana verir misin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • her çar gider ya. Noc rammus falanda hani elise topta yaparsın
  • Wukong, Trundle, Voli, Kayle. Bu 4ünü oyna sırtın yere gelmez hepsi de manyak gibi güçlü şampiyonlar.

• Maokai Wukong Trundle Voli Rumble Renekton Arasında Kaldım Ne Önerirsiniz ?
  • nasıl nautilus denmez nautilus =free win
  • RoboKing155 R kullanıcısına yanıt
    Cho gath oynayan tek ben miyim ya

• hem orman hem top lane rumble oyna hemde 4800 ip tüm şartlar uyuyo :D
  • üst koridor mainleyen biri olmama rağmen yorick görmemem beni çok üzdü darıldım size lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six_Strings

Cho gath oynayan tek ben miyim ya

Bende oynuyorum.ama full ap cho

• Wukong al pişman olmazsın

• Six_Strings kullanıcısına yanıt
    Silver'dan gold'a cho ile çıkmıştım. Asırlık sopa çıktıktan sonra kolay kolay düşmüyor.

Üst koridor için Fiora olabilir. Ormanda ise Graves alabilirsin.
  • Trundle
  • En son durumu ne nerf vs yedi mi bilmiyorum da cok saglam hero ya jungle zaten muthis donuyor mid top her turlu gideri var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.