Şimdi Ara

üst konum neden kapandı acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her hafta güncellediğim 1-2 saat geç kalsamda aksatmadan güncellediğim üst konum (http://resim.donanimhaber.com/m_60344299/mpage_1/key_/tm.htm) sanıyorum ki gereksiz bulundu aslında bir açıdan sevindim çünkü artık konuyu tekrar üst konu yapsalarda GÜNCELLEMİCEM, herkes kafasına göre her hafta onlarca konu açabilir eğer bu üst konulardan çıkarılma olayı benim yüzümden ise baska biri yazarsa sevinicem.

okadar geçmişte kalmış günümüzle alakası bile olmayan rehberler ve asla silinmeyen +100 sayfa olmuş tavsiye konuları varken silinmesini mantıksız buldum tekrarlıyorum biri ilgilenirse bu konuyla forumun düzeni adına sevinicem.

• Beğenmemiştim şikayet ettim o yüzden
  • gereksizdiki ztn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısını sen yap beğenmediysen ?

vede +100 sayfa olmuş 2 kişinin cevap verdiği tavsiye konumuz, paslanmış 1.5 yıllık rehberlerimiz, lol viki veya bazı siteler hatta oyun içinde görülebilen indirimler en az free champs konusu kadar gerekli zaten, kişisel konuşmuyorum beğenmeyen olduysa buyursun kendi hazırlasın her hafta öğrenemeyen arkadaşlar öğrensin.
  • uff yhaa qonumu qaPatmışLarrr.. .s.s.s

• Gecen hafta tum ustkonularda bir sorun olmustu seninkide onlardan biriydi heralde suanda baktigimda hala ust konu olarak goruyorum ben simdi kaldirip yenidenkoyacagim, muhtemelen duzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExodusDZ

uff yhaa qonumu qaPatmışLarrr.. .s.s.s

ben üst konusu var diye cool göründüğünü sanan insanlardan değilim sadece bu gereksiz dediğiniz konu olmadan olucakları bildiğin için birazcık sitem ettim, bu benle alakalı bir durum değil sadece foruma ufacıkta olsa yararım oluyor diye seviniyorum hepsi bu yoksa her hafta resim uğraşmayı kimse istemez.

Edit: bu arada gürsel abi açıklaman için teşekkür ederim cidden arkadaşlar kötü bulduysa baska biride hazırlayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85F6DAFC6 -- 17 Haziran 2012; 17:29:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden Konum Kapatılıyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana gore fena degil. Zaten sekilden cok emege bakarim. Hic paylasimda bulunmayanlarin birsey katmaksizin konuyu elestirmesi hos degil. En azindan fikir verip elestirseler ona gore degisiklik yapilabilir.
  • Bence gereksizdi o konu, seninle alakalı değil. Seninki dışında konu açılması da saçma. Merak eden google'a lol yazıp 2 dakika bakabilir free championlara. Herkeste kore serverının linki de var artık oradan da bakabilir isteyen. Bence boşuna yer kaplıyordu. Çok merak eden girsin LoL'un sitesine baksın, çok zor bir şey değil

Edit: Ayrıca bunun için konu açmana gerek yoktu. Kimin yetkili olduğunu biliyorsun, mesaj atıp sorabilirdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randy Blythe* -- 17 Haziran 2012; 17:38:11 >
  • Telefonumda bu forum yer imlerinde ekli.Free championlara dışardayken bakarken direk üst konuyu görüyorum.Bence gayet yararlı bir konu.Adam yaranmak için daha ne yapsın size.
  • Trundle'lar damlamış konuya elden gitmiş konu.
    Berk kardeş bu kadar atar yapmana gerek yoktu bence

• Bence aşırı gereksiz bu konu her hafta zaten bir dünya konu açılıyor bununla ilgili üst konuları takan yok yeni konu açılması daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBerkII

quote:

uff yhaa qonumu qaPatmışLarrr.. .s.s.s

ben üst konusu var diye cool göründüğünü sanan insanlardan değilim sadece bu gereksiz dediğiniz konu olmadan olucakları bildiğin için birazcık sitem ettim, bu benle alakalı bir durum değil sadece foruma ufacıkta olsa yararım oluyor diye seviniyorum hepsi bu yoksa her hafta resim uğraşmayı kimse istemez.

Edit: bu arada gürsel abi açıklaman için teşekkür ederim cidden arkadaşlar kötü bulduysa baska biride hazırlayabilir.

adama sinirlenmişsin ondan öyle yaptım ama konu yararlıydı bence mobilden girince daha rahat oluyodu bakması yoksa kore sitesine girmesi işkence

• quote:

quote:

quote:

adama sinirlenmişsin ondan öyle yaptım ama konu yararlıydı bence mobilden girince daha rahat oluyodu bakması yoksa kore sitesine girmesi işkence

dostum mobilden nasıl üstkonulara bakıyorsun. (brace yourselves trundles are coming)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototrofinsan

quote:

quote:

quote:

dostum mobilden nasıl üstkonulara bakıyorsun. (brace yourselves trundles are coming)

ayarlardan üstkonuları gösteri seçiyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

quote:

And brain is going far away

• quote:

Orijinalden alıntı: wight94

quote:

quote:

quote:

quote:

And brain is going far away

ne biliyim lan bir kere girdim e_e

• Sen şu 8. sınıfa geçen çocuk değil miydin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.