Şimdi Ara

Üst düzey Sony telefon kullananlara bir soru !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazın Sony Xperia Z4 çıkarsa geçmeyi düşünüyorum, çok önceden Google Nexus S kullanmıştım android tecrübesi olarak. Whatsappta veya mesajlarda konuşmalar, mesajlar birikince açılma, kullanılma hızı yarıdan dahada aza düşüyordu acayip yavaşlıyordu, günümüz üst düzey android telefonlarında ve yeni android sürümlerinde böyle sorunlar var mı halen? Birde mesela youtubedan video izlerken vs başka uygulamaya geçip youtube'a dönünce baştan yükleniyordu kaldığı yerden devam etmiyordu. 3gsten beri iPhone kullanıyorum arada Nexus S kullandım 6 aylığına sonra 4-5 diye iPhone'lara devam ettim, mesaj silmeme alışkanlığım var Whatsappta 50 den fazla sohbet belkide 50.000 den fazla mesaj var, en ufak bir yavaşlama yok, acaba yeni bir Sony telefona geçince bu olayı yaşayacak mıyım?

Teşekkürler

• Yasamazsin android 4.4 ile o sorunlar yok ben 1 yildir g2 de yaşamadım kaldiki z4 ten bahsediyorsun.

Z3 ve z3compact bile 3.yili gösterir z4 ile ve android l de gelmis olacak resmen on numara olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 29 Kasım 2014; 20:48:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum, Z1 kullanıcısıyım, geçen senenin Sony'de flagship telefonuydu, Android gelişti, stabilitesi bayağı arttı ki Z4'ten bahsediyosun, 64 bit işlemci, 5.0 lollipop vs. Bence gönül rahatlığıyla al, android'de sony'den iyisi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.