Şimdi Ara

Usrobotics 9108 de wirelles sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşalar herkeze merhaba bende us robotics 9108 var kardeşimin makinasini ethernet ile bağladığımız zaman hiçbir sorun yok ikimizde giriyoruz ancak wirelles aktif olduğunda benim usroboticsin kendi ayar sayfasinda INTERNETE BAGLI yerine sadece BAGLI yaziyor vede ben ve diğer makina internete çıkamıyoruz bu nedne kaynaklanıyor yrdmci olabilirmisiniz ...

not: wirelles iptal ettim zaman ben çok rahat girebiliyorum bu arada ben ethernet kablosu ila bağlıyım kardeşim wirelles olcak bir sorun olmaz dimi

• arkadaşlar yrdm
  • ben ethernet kablosu ila bağlıyım kardeşim wirelles olcak bir sorun olmaz dimi sorun olmaz
    wireless'in modu bridge falan değil dimi. access point olarak çalışıyor
  • cellmaster msn falan varsa konuşabilirmiyz bide acces pointi falan nerden ayarliycam
  • bridge restrict : disabled ap : acces point yaziyor ?
  • lütfen yrdm arkadaşlar wirelles antenlerini taktığım zaman status ekraninda bağlı yaziyor ama 2 makinada internete çıkmıyor ethernete geçtiğim zaman herşey tamam

bu arada ana makina ethernet ile bağlı diğer makinayi wirelles ile deniyoz ?
  • apyi acmana gerek yok iki bilgisayarı ınternete acmak için. 9108 bır kac kısye kurdum ama boyle bır sorun gelmedı basımıza. modemınde sorun olabılır. bırde 9108ın menusunde bır ayar vardı wireless ayarlarında filitreleme ile ilgili o menunun caps ını koyabılırmısın? onu kapatırsan ıyı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birde wireless olan cihazmı baglanmıyor yoksa kablolu olanmı? ip alıyormu ayrıca? mc id enable olabılır ondanda yapar eger wıreless gırmıyorsa
  • abi şimdi olanlari söyliyim bizim alt katin ve bizim wirelles var altkattakine bağlanıyor sanirim onda şifre yok benimkine bağlan dediğimde diğer makinadan ag anahtari ismini istiyor (şifre sanirim) bende modemin menüsünden security wirellestan network authenticautonu WEB OPEN yapiyorum alttanda enable encryption strenght 128 bit yapiip network name giriyorum sora bunlari kaydedip
    diğer makinaya geçtimde ag anahtari kismina giriyorum bunlari yaziyorum girmeye calisiyom ama giremiyom heralde tamamen kaldirmama gerekiyor suan şifreli ama yapamadim ya biriniz yrdmci olurmu ?

abi senin msn falan varsa verirmsin ordan yapalim ?
  • Bende 9108 kullaniorum sorununuzu anlayamadim ama Nerelerden cekiyor mutlumusunuz menzilinden bu arada ?
  • şifreyi disable edip denemeler yapın. bu ara bende use9108 yok sadece standart sorun giderme olaylarını söyleyebilirim
  • Merhaba,
    Bridge mode off , ap yi devreye al (ap devrede olmadan makinaların bağlanması mumkun değil) bilindiği gibi ap nin anlamı access point yani erişim noktası erişim noktası kapalı ise diğer bilgisayarlar hangi routera bağlanıp internete nasıl çıkacaklar, dolayısıyla ap devrede olacak, wireless guvenlik uygulamalarını devre dışı bırak, makinaların bağlandıgını göreceksin daha sonra aşama aşama guvenlik kriterlerini uygula , ve bu guvenlik uygulamalarını kendi bilgisayarındada ayarlamayı unutma , sistem guven ve huzurla çalışacaktır.

syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxsol -- 30 Kasım 2005, 0:39:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.