Şimdi Ara

USR 9108 WİRELESS MESAFE SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Us Robotics marka modem var.Uzerindeki orjinal antenini 5 dbi lik antenle değiştirdim karşı komşum hala ağı 1 ile görüyor ve sürekli hattan düşüyor.Hatta notebook u bize getirdik.Bizde bile full çekmesi gerekirken hala 1 ile çekiyor.Şok olmuş vaziyetteyiz.Yardım ederseniz sevinirim...

• notebooksu size getirip yine baktınızmı bağlantı gücüne

belki aldığınız antende bi sorun var

ayrıca karşu komşu dediğin nekadarlık bi komşu

wirelesslarda mesafe çok uzun olmaz anteni güçlü alsanda
  • seninkidemi wireless yoksa kablo ilemi baglanıyorsun arkadaşın notebooktan sorun olmasın başka yerde denedinizmi notebooku?
  • Ya anlam veremiyorum üstad.Bağlantım 4 mbit, ve zaten aylardır çok yavaş.Onu geçtim Usr 9108 modem var 5 dbi lik antenle değiştirdim aramizda da 15 metre mesafe var,aynı katin karsi dairesi yani.Neyse durmadan hattan düşüyorlar.Sinyal gücü 1 ve hiçbir zaman 2 olmuyor.Kendi bilgisayarim orada 2 ile çekiyor,onun 1 ile.Ve durmadan hattan düşüyor ya da hiç nağlanamıyorÇoğunlukla ağ adresi algılanıyor diyor.Alt komşumuzun ağını full görüyor.Acaba modemde bir sıkıntı olabilir mi?Ben evde full sinyal gücüyle bağlanıyorum.Zaten işi rast giden bir adam değildim bu da böyle oldu
  • 15mt ev içinde çok fazla mesafe

çekmemesi normal

birde lapyopun wireless gücünede bağlı

bence sen modemi artkadaşına doğru yaklaştırmaya çalış mümkün olduğunca
  • Kardeş bence modemin anteninde bir problem var. Bende de var usr9108 bina içinde 30 metreye kadar sorunsuz kullanabiliyorum. Haa belki notebook unun wireless anteninde de sorun olabilir. Ama büyük ihtimalle modemin anteninde bir sorun var. İstersen 192.168.1.1 den modem ayarlarına gir ve wireless bölümünden channel numarasını değiştirip bir daha dene. Aynı modemden yakında varsa ve oda aynı channeli kullanıyorsa böyle bir sorun olabilir belki...Daha olmazsa pcmcia wireless kartlar var piyasada notebooka harici bağlanıyor ona bi polar dı sanırım bir anten alıyorsun notebookun çekişi acaip artıyor. Modem anteninde sorun yoksa bu söylediğim bir çözüm olabilir sizin için. Anlamadığın bir şey var ise pm. at. Kolay gelsin.
  • Bencede antende sorun var aynı modemi ev içerisinde 20 metreye kadar denedim sorun çıkmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    us robotics 9108 kurulum sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.