Bildirim
USR 9108 WİRELESS MESAFE SORUNU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
notebooksu size getirip yine baktınızmı bağlantı gücüne
belki aldığınız antende bi sorun var
ayrıca karşu komşu dediğin nekadarlık bi komşu
wirelesslarda mesafe çok uzun olmaz anteni güçlü alsanda -
seninkidemi wireless yoksa kablo ilemi baglanıyorsun arkadaşın notebooktan sorun olmasın başka yerde denedinizmi notebooku? -
Ya anlam veremiyorum üstad.Bağlantım 4 mbit, ve zaten aylardır çok yavaş.Onu geçtim Usr 9108 modem var 5 dbi lik antenle değiştirdim aramizda da 15 metre mesafe var,aynı katin karsi dairesi yani.Neyse durmadan hattan düşüyorlar.Sinyal gücü 1 ve hiçbir zaman 2 olmuyor.Kendi bilgisayarim orada 2 ile çekiyor,onun 1 ile.Ve durmadan hattan düşüyor ya da hiç nağlanamıyorÇoğunlukla ağ adresi algılanıyor diyor.Alt komşumuzun ağını full görüyor.Acaba modemde bir sıkıntı olabilir mi?Ben evde full sinyal gücüyle bağlanıyorum.Zaten işi rast giden bir adam değildim bu da böyle oldu -
15mt ev içinde çok fazla mesafe
çekmemesi normal
birde lapyopun wireless gücünede bağlı
bence sen modemi artkadaşına doğru yaklaştırmaya çalış mümkün olduğunca -
Kardeş bence modemin anteninde bir problem var. Bende de var usr9108 bina içinde 30 metreye kadar sorunsuz kullanabiliyorum. Haa belki notebook unun wireless anteninde de sorun olabilir. Ama büyük ihtimalle modemin anteninde bir sorun var. İstersen 192.168.1.1 den modem ayarlarına gir ve wireless bölümünden channel numarasını değiştirip bir daha dene. Aynı modemden yakında varsa ve oda aynı channeli kullanıyorsa böyle bir sorun olabilir belki...Daha olmazsa pcmcia wireless kartlar var piyasada notebooka harici bağlanıyor ona bi polar dı sanırım bir anten alıyorsun notebookun çekişi acaip artıyor. Modem anteninde sorun yoksa bu söylediğim bir çözüm olabilir sizin için. Anlamadığın bir şey var ise pm. at. Kolay gelsin. -
Bencede antende sorun var aynı modemi ev içerisinde 20 metreye kadar denedim sorun çıkmadı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X