Şimdi Ara

USR 9108 Kullananan Ardadaşlar Yardımm..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar modemin kendi programında açılış yaparken admin sifresini istediği anda program geç açılıyor ve bağlantı hızını kontrol etmesii yada kullanıcı adını yazdığım sayfa sizdede uzun sürüyomu yani geç açılıyomu bendee öle oluyordaa yapılması gereken bişey varsa yardımınızı bekliyorum teşekkürler....

• evet Easy Configurator yazılımı modemle biraz yavaş haberleşiyor. Bu bir sorun değil bu programın ve sistemin yapısından kaynaklanıyor. Endişelenecek birşey yok. Zaten ilk kurulum dışında pek bir işe yaramayacaktır. Internet Explorer sayfasından 192.168.1.1 yazarak modemin yönetim konsolunu oradan da yönetebilirsiniz. Bu yüöntem çok daha hızlıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: PohPohPerisi

evet Easy Configurator yazılımı modemle biraz yavaş haberleşiyor. Bu bir sorun değil bu programın ve sistemin yapısından kaynaklanıyor. Endişelenecek birşey yok. Zaten ilk kurulum dışında pek bir işe yaramayacaktır. Internet Explorer sayfasından 192.168.1.1 yazarak modemin yönetim konsolunu oradan da yönetebilirsiniz. Bu yüöntem çok daha hızlıdır

Teşekkürlerr yardımın içinn....
  • easy configurator programını kullanmanızı ben de önermem. 192.168.1.1 modemin Ip numarasıdır ve internet explorerden giriş yaparak daha geniş ayarları daha hızlı yapabilirsiniz. fazla uzak olunca geç açılıyor, yan sitedeki birinin USR 9108'ine bağlanmak için notebook'u pencereye çıkarmam gerekiyor:) yakın olunca sorun yok. kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 29 Aralık 2005 17:05:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.