Şimdi Ara

üsküdardan bayrampaşa metro durağına nasıl giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Üsküdar'da oturuyorum, Bayrampaşa metro durağına gitmem gerekiyor. Metrobüs+metro en olası çözüm fakat metrobüsten hangi durakta inip aktarma yapacağım onu bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Üsküdar'dan Bayrampaşa'ya Metro ile Nasıl Gidilir?

Üsküdar'dan Bayrampaşa'ya ulaşmanın en kolay ve hızlı yolu metroyu kullanmaktır. İşte adım adım bir kılavuz:

1. Üsküdar Metro İstasyonu'na gidin: Marmaray hattına binmek için Üsküdar İskelesi'ne yakın olan Üsküdar Metro İstasyonu'na gidin.

2. Marmaray hattına binin: İstasyon platformunda, Zeytinburnu yönüne giden trene binin.

3. Sirkeci İstasyonu'nda inin: Trenle yaklaşık 10 dakika yolculuk ettikten sonra Sirkeci İstasyonu'nda inin.

4. M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metrosu'na aktarın: Sirkeci İstasyonu'nda, Yenikapı yönüne giden M1A metro hattına aktarma yapın.

5. Bayrampaşa-Maltepe İstasyonu'nda inin: Yaklaşık 15 dakika süren bir yolculuktan sonra Bayrampaşa-Maltepe Metro İstasyonu'nda inin.

6. Çıkışa doğru ilerleyin: İstasyondan çıktığınızda Bayrampaşa'da olacaksınız.

Not: Bayrampaşa'dan Üsküdar'a aynı yolu ters yönde izleyerek dönebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up

Veya üsküdar iskeleye yakınsan; vapur ile eminönüne gel. Ordan tramvaya bin ve aksaraydan bir önceki durakta in (yazar orada ve söyler; havalimanı metro hattına geçmek için şurda inin diye). Orda inince biraz yürüyüp metro istasyonuna gideceksin ve binip bayrampaşa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.