Üsküdar ya da Harem Vapur iskelesine otobüsle ya da yürüyerek 10 dakkaya inebileceğim 1 mesafe içinde 2+1 kiralık ev arıyorum. Limitim 550. Ancak ev çok iyyise 600 de olabilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK n11 222/1500 kupon Hepsiburada 50/200 ev elektroniği çeki 20 tl REFERANS İLANI- ARIYORUM HOTFİLE PREMİuM REFERANS İLANI: ALINIK 1 aylık Filesonic hesap
Hocam 1+1 işini görür mü? Olur dersen oturduğum apartmanda anlattığın gibi bir daire var. İlgilenirsen iletişim için telefonunu vereyim sana.
quote:Orijinalden alıntı: NathanieL Hocam 1+1 işini görür mü? Olur dersen oturduğum apartmanda anlattığın gibi bir daire var. İlgilenirsen iletişim için telefonunu vereyim sana. Hocam sokağı-caddeyi, katını, biliyorsan m2 sini pm atarsan sevinirim. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK n11 222/1500 kupon Hepsiburada 50/200 ev elektroniği çeki 20 tl REFERANS İLANI- ARIYORUM HOTFİLE PREMİuM REFERANS İLANI: ALINIK 1 aylık Filesonic hesap