Şimdi Ara

üsküdarda gezilecek neresi var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eminonu iskeleden uskudara gececegim kuzenimle.Ama nereye nasil gidilecek en ufak bir bilgim yok.Yardim eder misinkz?Kızı ben gotururum dedim ve cidden karsiya gecmek disinda bi bilgim yok.Hesapli ve guzel bir mekan onerirseniz ve tabi nasil gidilecegini de soyleyerek cok makbule gecer :) Tesekkurler herkese :)

EDIT:Bulustuk kuzenimle.Gezdik guzeldi.Herkese sonsuz tesekkurleer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saksıdakihayat -- 12 Eylül 2014; 9:35:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok.Mekan kıtlığı yasayan bir semt kız kulesinin karşısında ki kafenin orda oturursunuz başkada bir güzelliği yok.

• A.Berkehan kullanıcısına yanıt
    cidden mi yaa! 😱 yesillik falan da mi yok..Peki oraya nasil gidicez?

• Sahilde yürürsünüz ancak kız kulesi ve boğaz köprüsü var sadece başka bir albenisi yok
  • Merhaba ben üsküdarliyim ve arkadasa katilmiyorum direk vapurdan inince karsida sea o'point cafe var o süper dir tavsiyem o ve onun altındaki playstation cafedir bunların dışında marmarayin arkası cafe doludur :)

• kadikoyde ne var :/ olmadi kadikoye gideriz

• Ya eminonuden şuan aklıma gelmiyor direk vardı sanki Üsküdar oturulacak bir yer sakin,hoş Marmaraya binersen direk gelirsin aslında zaten 5 durak var.Bak kız kulesinin karşısı gerçekten on numara sabahtan aksama muhabbet olmasa bile manzaraya bakarken zamani geçirirken.Boğaz turu yaparsın diyeceğim (10 tl )onu kaldırmışlar fazla talep yok diye.Ya git sahil boyunca gez zamanin coksa salacakta oturduktan sonra köprüye doğru yurursunuz geri donersiniz Üsküdar da anca bunları yaparsın ;) Ama ev tutup oturacaksan en iyi semtlerden biridir...Başka sorun olursa buradayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    7 yıl önce açıldı
    Ankara gezilecek yerler?
    7 yıl önce açıldı
    Kayseri'de gezilecek yerler..
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Marmarayın hemen arkasında Ottomania kafe var. Bir uğrayın.
  • Dogancilar parkı vardır sahil zaten full yesillik dolu :)

marmarayla yine vapurla geldigimiz yere geliyoruz yoksa farkli yere mi cikariyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: saksıdakihayat

kadikoyde ne var :/ olmadi kadikoye gideriz

Sabah deniz kenarında kahvaltı yaparsınız(Börek fln alırsın başka yerden gelip oraya oturursun bir cay icersiniz).Sonra orada da birşey yok Beyoğlu,Taksim gezdirirsin zaman geçer.

• Barisulgen kullanıcısına yanıt
    oraya nasil gidecegiz?iskeleden itibaren tarif edebilir misin?

• quote:

marmarayla yine vapurla geldigimiz yere geliyoruz yoksa farkli yere mi cikariyor?

Evet zaten hepsi ayni yerde.O uskudarin inşaat halide bu yuzdenmisti bitti de arkaya bir metro daha yapiyorlar.İskeleden inince sağ taraf kız kulesi sol taraf parktır.Marmarayda karşı tarafta hepsi ayni yerde zaten marmaraydan çıkınca hemen karşında iskele var.

hmm eyvallah arkadas ya cok makbule gecti..Aklima bir seyler gelirse pmden sorarim ..herkese tesekkur ediyorum gercekten isime yaradi..En olmadi zaten marmarayla geri doneriz bildigim mekanlarda takiliriz da o da uskudari cok gormek istiyorum diyince bisey doyemedik :D

• quote:

hmm eyvallah arkadas ya cok makbule gecti..Aklima bir seyler gelirse pmden sorarim ..herkese tesekkur ediyorum gercekten isime yaradi..En olmadi zaten marmarayla geri doneriz bildigim mekanlarda takiliriz da o da uskudari cok gormek istiyorum diyince bisey doyemedik :D

Önemli değil İstanbul a gelmişken İstanbul un sembollerinden biri olan kız kulesini görmeden gitmek olmazdi zaten.

• Vapurdan inince detaylica etrafina bak gormemen imkansız

tamamdir

• Etrafınıza çiçekçi felan gelirse hiç bakmayin takmayip gidin :)

Hhaha hadi ya..Gelmez bence.:D Bizim cift olamayacagimiz belli :D

• Valide-i atık camisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.