Şimdi Ara

Usko'nun bittiğine dair 2. kanıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkezinde bildigi gibi Suanda Ko oynanmaz bir hal almıs bulunmakta Her yerde koxp Exp de cz de Maradonda Ft de BDW de ardreamda CSW de Her yer koxp la dolup tasmıs bir durumda. Peki Bunun Sorumlusu Kim? Bunun Sorumlusu K2 dir arkadaslar.Artık K2 Bu oyunu gözden cıkartmıstır ve Son 3-4 Aydır Koxp a bilerek izin vermis oyunla ilgili her hangi bir bugları yada koxp ları Mgame e söylememiştir...Neden die soracaksınız bu adamlar salakmı para kazandıkları bir oyunu neden gözden cıkarsınlar?
    K2 suanda ROM (Runes OF Magic) İsminde Bir oyun kurmustur ve Bundan sonra Bu oyuna özen gösterecektir.Peki ne yapması lazım Oyuncu kitlesini arttırması lazım bunun icinde elinde olan bir oyundan KO dan yararlanmıstır ve bir cok KO oyuncusu oyunu bırakmıs Ya bu yeni oyunları olan ROM a gecmis yada tamamen bu oyundan kopmustur.Ben bunları neye dayanarak söylüyorum? Bir tarafımdan uydurmuyorum elbet Carnac-East Serverinde KingsOfTheRevival Clan Leaderi İronBlack isimli arkadası Ko oyunu Gm si Olan EternalFox Oyun icerisinde cekerek bir konusma yapmıstır.Ve konusma Ksc de Net bir sekilde Görülmektedir.
    Resmen Ko yu bırakıp ROM a gecmesini İster ve Arkasında oyuncu getirirse ROM oyunu icersinde bir cok hediye alacagını söyler.
    Ksc1=

Ksc2=

Kscde EternalFox Kendi mail adresini vermis ve gereken tüm yardımı yapacagına söz vermistir.Bir kardesimizde bu msn i ekleyip EternalFox ile msn den görüsmüstür iste msn konusmaları.
    Msn1=

Msn2=

Msn3=

Msn4=

Msn5=

Msn6=

Msn7=

Msn8=

Server=Carnac-East Clan=TheTitans

ALINTIDIR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jinnet -- 18 Mart 2012; 18:19:48 >

• Kusura bakmayın bunu yazmak istemezdim ama , yav he he .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 18 Mart 2012; 18:23:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Kusura bakmayın bunu yazmak istemezdim ama , yav he he .

pek yalana benzemiyor hocam ben inandım ama ne kadar gerçek bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinnet

quote:

Yalan olsa ne olur gerçek olsa ne olur ? Google'da geniş arama yap usko kapandı / kapanacak , bitti/bitecek diye . 2005den bu yana her yıl 100 kere usko kapanıyor bitiyor vs . Herkes bıraktıktan sonra kendini teselli etmeye çalışıyor , oyunda şuan nakit para dönüyor millet bundan para kazanıyor . Kaç tane tanıdığım var geçimini sağlayan , 1 kişi bırakıyor 3 kişi başlıyor . Merak etmeyin usko oyunu kendi kapatmadığı sürece bitmez .

• quote:

quote:

quote:

Yalan olsa ne olur gerçek olsa ne olur ? Google'da geniş arama yap usko kapandı / kapanacak , bitti/bitecek diye . 2005den bu yana her yıl 100 kere usko kapanıyor bitiyor vs . Herkes bıraktıktan sonra kendini teselli etmeye çalışıyor , oyunda şuan nakit para dönüyor millet bundan para kazanıyor . Kaç tane tanıdığım var geçimini sağlayan , 1 kişi bırakıyor 3 kişi başlıyor . Merak etmeyin usko oyunu kendi kapatmadığı sürece bitmez .

Sana şöyle söyliyeyim uskoyu bir uskodan para kazananlar birde koxperlar yürütüyor legal oyuncuların çoğu euko veya japko ya geçti bende eukoya geçmeyi düşnüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sana şöyle söyliyeyim uskoyu bir uskodan para kazananlar birde koxperlar yürütüyor legal oyuncuların çoğu euko veya japko ya geçti bende eukoya geçmeyi düşnüyorum

Aksini söylemedim , bu uskonun biteceğini göstermiyor . Uskonun legal player'a da ihtiyacı yok , usko bir şirket ve amaç para kazanmak . Paranın kimden geldiğinin önemi yok , legalden gelse ne illegalden gelse ne para paradır . Bu nedenle usko kapanmaz , eskiden el altından item satarlardı şimdi alenen satıyor yani her şekil firma kazancını sağlıyor .

• Karalama kampanyası da olabilir o açıdan bakın. O isim ile bir msn almak zor değil. Oyunda koxp ile mor yazmakta mümkün. O çook farklı görünen adaya o koxperi WH ile yollayıp,friende alıp sonra friend tp scroll ile tp olmakta basit. K2 bu sıralar iyice sapıttı gereğince ilgi göstermiyor ona birşey denemez ama bu kadarına da inanmayın bildiğiniz karalama amaçlı yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jinnet bir şey soracağım ? Madem oyun bitti de neden gidip 60 gb aldın ? Bitmiş bir oyun için o kadar harcama yapmaya değer mi?
  • Arkadaşlar ne K2ya ne de G1e ait böyle bir destek adresi olmamakla beraber, GamersFirst oyunlarında hiç bir şekilde Messenger veya başka bir araç ile canlı destek verilmediğini bilmenizi isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pierce-34

Jinnet bir şey soracağım ? Madem oyun bitti de neden gidip 60 gb aldın ? Bitmiş bir oyun için o kadar harcama yapmaya değer mi?

Arkadaş ortamı çağırdılar gittim soyulduk formatladım sonuçta gene alacağım zevkler tartışılmaz hocam
  • Bizde gecek bizede bi seyler yapsinlar
  • ssler 2006 dan kalma sanki xp-msn falan
  • Tarih yazıyor zaten. "Son alınan ileti zamanı 03.06.2010 - 9:38"
  • E-Posta adresi doğrulanamadı. Koskoca GamersFirst admini gelecek,doğrulanamayan bir adres ile msnden konuşacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

E-Posta adresi doğrulanamadı. Koskoca GamersFirst admini gelecek,doğrulanamayan bir adres ile msnden konuşacak

adamı bi an olsun inandıırıyo kanka
  • Haci bu ne saçmalık yav
  • Kardeşim KO Kapanması Söz Konusu Bile Olamaz Gmlerin İlgilenmedigi Dogru Oyunu Oynamıyacakta Bıraksın.Bırakacaklarda Arkadaslarına iste böle kandı kapanacak diyerek Yanlarına Cagırıyolar (Amaçları Yeni Oyunda Tek Baslarına Oynanamak ) Bırakacak Adam Bıraksın Tutanmı Var?
  • iyi de bu oyun baya eski ben 2 sene once denemistim hatta. tabi sonsuzmacera falan degildi adi ozaman
  • bu oyunu hayla oynayan kaldımı die merak ediyordum varmış demekki
  • hangi web sitesınden buldun sen o resımleri 2 yıl oncesının resımlerı onlarr:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.