Şimdi Ara

LineageII Orjinal server oyuncuları varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 Arkadaş son 8 ay L2-Paradise serverinde oynadıktan sonra işin iyicene bokunu çıkardıkları için 7x charlarımızı bırakıp bide üstüne paraya kıyıp ORJİNAL servere geçtik. 25 USD oyun için + 15 USD 1 aylık ödeme = toplamda 40 USD gitti. Bide üstüne 3-5 gündür cebelleşmekle geçti gerçi yavaş yavaş adapte oluyoruz. Hakkettende orjinal server çok kasıntıymış 1x olunca sıyırıyo insan fakat hertürlü alet edevat donate yapmadan v.s. sorunlar olmadan elde edilebiliyor.

    Benim merAK ettiğim forumda aramama rağmen orjinal serverde oynayan birilerini bulamadım. Eğer içinizde orjinal serverde takılan varsa biz TEON da (ARTIK GUSTIN) ikamet etmekteyiz. İnanın tek başına hiç çekilmiyor oralar.

    İlgilileri beklerim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonForum -- 22 Kasım 2006; 11:25:43 >



  • selam dostum ,

    biz gustinde 76 ci lvllarda 6 turkuz bekleriz...
  • Hemen geliyoruz Turk olsun çamurdan olsun :) Şu an itibari ile Gustine geçtik. Gorusmek uzere ;)
  • Arkadasım onceden 1 ay onceye kadar Aziz abim vardi kendisiyle gorusuyorduk kendisi bize oyunu baya 1 ögretmişti. Saint msn nickidi en son bişeyler oldu goremiyorum aziz abimi 70 uzeri silver rangesi vardi galiba
  • Acaba hangi serverdeydi. Neyse biz gustin serverinde başladık orada devam edecz artık. orjinale gelen olursa bekleriz.
  • Franz serverındayım lvl 40+sr charım var.Server yeni açılınca fırsat bu fırsat deyip başladım.Sadece ben ve bir bishop türk varız.Devamlı party yaptığım bir yunan dostum var(:P).Clanımız fransızlarla savaşta.
  • Slm! Official oyuncularının böyle artmasına sevindim. Bizde birkaç arkadaş bartz dayız. Herkeze iyi oyunlar!
  • selam knight ti birakip lineagede basladik orjinal serverdayiz franz euroda ama oyun hakkinda pek bişey bilmiorum :) 20 lvl oldum dun asas yaptim bir kac sorum olcak 1-npclerden dusen itemler var iron vs vs gibi bunlarla ne yapilyor ? :S usage item yapilyormu 2-conbine olayi nasil bunda + basmak yani Franzda olan arkadaslar varsa irtibata gecelim
  • O itemleri sakla derim. İlerde item craftlamaya başladığında o materiallerden çok fazla gerekecek. Uygun recipeyi ve gerekli matleri(iron, a.bone,threda vsvsvs...) bulunca dwarf charı olan oyuncuların açtığı crafting shoplarda yaptırabilirsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SherifTR
    Slm! Official oyuncularının böyle artmasına sevindim. Bizde birkaç arkadaş bartz dayız. Herkeze iyi oyunlar!


    Galiba bu aralar dahada artacak malum free serverler kapanınca oyunun muptelaları orjinale geçmeye başladı.

    Baştada dediğim gibi biz 2 arkadaş GUSTIN de takılıyoruz. Türkler var ama sadece EscOsWorLD ile irtibata geçebildik. Yeni başlayacak olan arkadaşları bekleriz :)
  • biz üç arkadaşt orjinale geçmeyi istedik. accoutları aldık. suan oyun update yapıyor. biter bitmez geliyoruz. hangi serverda başlıyalim. sizin charlar nedir? daha once elven elder oynadim. yine aynı class olabilir ama partisiz olmuyo tabii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.