Şimdi Ara

Userbenchmark sonucu düşük 9700k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Userbenchmark sitesine girip bir test yapayım dedim. Testi yaptım, diğer parçalar ile ilgili bir problem yok ancak, işlemci performansım ortalamanın altında çıktı. 3 kere test yaptım, 3 testin 2'sinde benchmark sonucu işlemcimin turboda 3.8ghz ye kadar çıktığını gösterdi. Son yaptığım testte ise 3.9'a çıkmış. Bunun nedeni ne olabilir acaba? Bios ayarlarından sadece XMP 1 profilini seçmiştim başka bir şey yapmadım.

Aynı şekilde HWmonitörü açtığımda masaüstünde boş durumdayken işlemcinin 4900mhz lerde takıldığını gördüm, bu 4.9ghz anlamına gelmiyor mu? Eğer öyle ise neden idle durumda bu ghz lere çıkıyor?

• O siteyi boş ver cpu-z cinebench r20 aida 64 testlerini yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Anakartın üzerinde gelen orjinal bios sağolsun izin vermiyormuş turbo moda... Bios güncellemesinden sonra düzeldi. Mart'ta aldım PC yi o zamandan beri 3.8ghz'de takılıyormuşum 4.6'lara çıkabilecekken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deltaeagle -- 15 Temmuz 2019; 3:48:41 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.