Şimdi Ara

user32.dll hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar program kurmaya kalkıştığımda(bazı programları) aşagıdaki hatayı alıyorum.Aynı zamanda geçenlerde farkettim hesap makinesini açmaya çalıştığıdada aynı hata ile karşılaştım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Resim koymayı beceremedim linkini veriyorum.

TIKLA...

• user32.dll hatasi cozumu
    C:WİNDOWS\system32\HHCTRL.OCX DLL

oncelikle denetim masasi program ekle kaldirdan sag uste guncellemeleri goster secenegini isaretleyin. ardindan KB 925902 nolu guncellestirmeyi kaldirin. bilgisayarinizi restart yapin sorun cozulmus olacaktir. ayrica sisteminize kurmus oldugunuz ekstra goruntu temasi dosyalarinida kaldirmaniz gerekiyor. ilerleyen tarihlerde tekrar bu guncelleme yuklenmesi istendiginde bu guncellemeyi atlayarak devam edin.

NOT.umarım halledersin hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: dan-ger

user32.dll hatasi cozumu
    C:WİNDOWS\system32\HHCTRL.OCX DLL

oncelikle denetim masasi program ekle kaldirdan sag uste guncellemeleri goster secenegini isaretleyin. ardindan KB 925902 nolu guncellestirmeyi kaldirin. bilgisayarinizi restart yapin sorun cozulmus olacaktir. ayrica sisteminize kurmus oldugunuz ekstra goruntu temasi dosyalarinida kaldirmaniz gerekiyor. ilerleyen tarihlerde tekrar bu guncelleme yuklenmesi istendiginde bu guncellemeyi atlayarak devam edin.

NOT.umarım halledersin hocam

İyide öyle bir güncelleştirme bende yüklü değil ayrıca " C:WİNDOWS\system32\HHCTRL.OCX DLL" hatası değil "C:WİNDOWS\system32\SHELL32.DLL" hatası alıyorum.

Ayrıca hata resminide link şeklinde vermiştim

• Vallahi bizim arkadaşla yaptığımız ayrı ayrı xp için komik birşey yapmıştık . Onun içerisinde shel ve user32lerde var yüklüyorsun ve sistemde değişikler oluyor başlatta sistemde verdiği hatalrada komik komik yazılar çıkıyor . Tabi kendimize yaptığımız için kendi isimlerimiz geçiyor açılışta ve başlatta . İstersen bir dene belki çözüm sunar sana . İstersen pm'den ulaş .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powerx*

Vallahi bizim arkadaşla yaptığımız ayrı ayrı xp için komik birşey yapmıştık . Onun içerisinde shel ve user32lerde var yüklüyorsun ve sistemde değişikler oluyor başlatta sistemde verdiği hatalrada komik komik yazılar çıkıyor . Tabi kendimize yaptığımız için kendi isimlerimiz geçiyor açılışta ve başlatta . İstersen bir dene belki çözüm sunar sana . İstersen pm'den ulaş .

Ah birde ne anlatmak istediğini anlasam

Yardım edecek yokmu arkadaşlar

• kardeşim google ye dll yaz ilk sitede arama motoruna yapıştır o eksik olan dll dosyasını ordan indir indirdiğini c/windows/system32nin içine kopayalka sourun kaybolacaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy frog

quote:

Orjinalden alıntı: Powerx*

Vallahi bizim arkadaşla yaptığımız ayrı ayrı xp için komik birşey yapmıştık . Onun içerisinde shel ve user32lerde var yüklüyorsun ve sistemde değişikler oluyor başlatta sistemde verdiği hatalrada komik komik yazılar çıkıyor . Tabi kendimize yaptığımız için kendi isimlerimiz geçiyor açılışta ve başlatta . İstersen bir dene belki çözüm sunar sana . İstersen pm'den ulaş .

Ah birde ne anlatmak istediğini anlasam

Yardım edecek yokmu arkadaşlar

Haklısın Boşver anlama zaten, yaptığımız şey kendimize özgü birşeydi, sistemki uyarı hatalarını başlattaki başlat yazısını açılıştaki hoşgeldiniz yazısını klasörlerdeki yazıları vs değiştirdik buraya kadar herşey tamam . Bunları yapmak içinde system dosyalarını kullandık bu system dosyalarının içinde user32.dll falanda vardı o yüzden dedim hani yükle belki işini görür ama boşver . User32.dll system32 klasörünün içinde dllcache diye bir klasör olacak orada yedek dll olur oradan al user32.dll güvenli modda aç bilgisayarı ve system32 yapıştır bilgisyarı yeniden başlat .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Swapfile.sys hatası
    7 yıl önce açıldı
    msvcrt.dll Hatası Çözüm
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • googleda user32.dll yi indirme yeri buldum fakat download a izin vermiyor. (dll.files sitenin ismi)
  • up
  • Sistemde sp3 yüklü mü?

Eğer yüklü ise, benim user32.dll dosyasını r@p1dsh@r€ sitesine yükleyeyim;
    Siz oradan indirip işinizi görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clique -- 17 Temmuz 2009; 0:32:04 >
  • walla çok iyi olur dostum user32.dll ve shell32.dll ikisinide upload edersen sevinirim. winXP professional sp3 kurulu sistemimde.
    quote:

Orjinalden alıntı: clique

Sistemde sp3 yüklü mü?

Eğer yüklü ise, benim user32.dll dosyasını r@p1dsh@r€ sitesine yükleyeyim;
    Siz oradan indirip işinizi görürsünüz.
  • Google'a istediğin dosyaların adını + sp3 + forum yazarak aratn. İlla ki bi akıllı bu dosyaların sp3 versiyonunu foruma koymuştur :)

Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evanecan

Google'a istediğin dosyaların adını + sp3 + forum yazarak aratn. İlla ki bi akıllı bu dosyaların sp3 versiyonunu foruma koymuştur :)

Kolay gelsin.

ah bi googlea girebilsem her siteye giriorum googlea girmekte sıkıntı çekiyorum.

Hadi beyler yardımınızı bekliyorum.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: evanecan

Google'a istediğin dosyaların adını + sp3 + forum yazarak aratn. İlla ki bi akıllı bu dosyaların sp3 versiyonunu foruma koymuştur :)

Kolay gelsin.

ah bi googlea girebilsem her siteye giriorum googlea girmekte sıkıntı çekiyorum.

Hadi beyler yardımınızı bekliyorum.

Herhangi bi arama motoruna yaz o zaman :) msn kom :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemalistyle -- 17 Temmuz 2009; 20:32:30 >
  • arkadaşım dediğini yaptım yok bulamıyorum.

Arkadaşlar yokmu shell32.dll ve user32.dll dosyalarını upload edebilecek olan
  • quote:

arkadaşım dediğini yaptım yok bulamıyorum.

Google de arama yapıp ilk siteye gir. Hazırı bekleme.

Bu user32.dll
    http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/U/user32.dll/5.1.2600.2180/download.html

Shell32.dll
    http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/S/shell32.dll/6.00.2900.2180/download.html

Rapid link:http://ra-pidshare.com/files/257109454/DLL_Files.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34_gurcangurel -- 18 Temmuz 2009; 10:43:50 >

• Zahmet oldu.

Forumun amacı yardımlaşmak ve bilgileri paylaşmak değilmidir?
    quote:

Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel

quote:

arkadaşım dediğini yaptım yok bulamıyorum.

Google de arama yapıp ilk siteye gir. Hazırı bekleme.

Bu user32.dll
    http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/U/user32.dll/5.1.2600.2180/download.html

Shell32.dll
    http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/S/shell32.dll/6.00.2900.2180/download.html

Rapid link:http://ra-pidshare.com/files/257109454/DLL_Files.rar.html

• quote:

Zahmet oldu.

Forumun amacı yardımlaşmak ve bilgileri paylaşmak değilmidir?

Rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.