Şimdi Ara

Üşenmedim TEK tek HESAPLADIM TIP KONT.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslar gozden bi kaç unı kacırmadıysam tek tek tıp kontenjan artısı 1717..

• Seneye de böyle olur mu sizce ?Yani kontenjan azalması söz konusu olabilir mi seneye ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mercedes- -- 24 Haziran 2013; 17:19:20 >
  • İlk 5000de kaç kisi artmiş bilginiz var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hesapladım raad olun

:D:D

türkiye deki toplam tıp kontenjanı 11402

ama sadece türkiye
  • 2000 dediniz 1700 çıktı
  • ben ozellerdeki burssuz kısımlara bakmadım benı ilgilendırmedıgı için:D cunku 30 bin 40 binle falan almıs onları es gectim 300 kişilik fark ordan olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mercedes-

Seneye de böyle olur mu sizce ?Yani kontenjan azalması söz konusu olabilir mi seneye ?

ne azalması dostum artış dıyorum o kadar :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehor

arkadslar gozden bi kaç unı kacırmadıysam tek tek tıp kontenjan artısı 1717..

10 bin sonrası sıralamalar 2k atacak o zaman diş 17k ya eczacılık 24k ya düşer
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Mercedes-

Seneye de böyle olur mu sizce ?Yani kontenjan azalması söz konusu olabilir mi seneye ?

ne azalması dostum artış dıyorum o kadar :D

Yok hocam bu sene arttı ya 2014 de azalır mı yani öyle bir ihtimal varmı diyorum 2014 de gircem de.
  • hacettepe 2000e düşermi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: balroog

quote:

hesabın hatalı 2k lık artış olmuş olabilir ama o 2 k da arada başka bölüm yazanlarda olur en az 5 k geri atar.
  • bence 2k dan fazla atacak tıpta ozellikle 10 k sonrası...mesela van tıp en dusuk tıp sanırım 12.800 le almıs 2000 kişi kontanjn arttı dıyelim 12.800 den 14.800 e kadar olan herkes tıp tercih etmeyecekki kimisi 1 sene daha bekleyecek kimisi muh yazacak ..
  • Yeni kontenjanlar beli oldu mu ya bilen varsa atabilir mi link falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpçı genç

quote:

Orijinalden alıntı: balroog

quote:

hesabın hatalı 2k lık artış olmuş olabilir ama o 2 k da arada başka bölüm yazanlarda olur en az 5 k geri atar.

evet doğru başka bölüm yazanlarda olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.