Şimdi Ara

Üşengeçlik hastalık mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece planlar yapıp , hayaller kurup ertesi güne uyandığında hepsini elinin tersiyle itmek... Nasıl kurtulunur bu illetten ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gündüz plan yap gece uygula kardes.

Tesekkure gerek yok

• Buraya yazarak kurtulamazsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skins

Buraya yazarak kurtulamazsın

Belki güzel bir insan güzel bir fikirle aydınlatır , farklı düşünmemi sağlar diye düşünmüştüm

• Bende senin gibiyim. P.tesi sinavim var bu saate kadar arkadasla muhabbet ettik ve suan uyuyamiyorum. Ders de calisamiyorum. Halbuki 12de yatip sabah erken kalkacaktim planim buydu. Erken kalkinca da calisacaktim.

• Genelde insanoğlu bıçak kemiğe dayanınca harekete geçer. Bıçak kemiğe dayandı Leydim.
  • Nick cinsiyet uyumuna girmeyelim , üye olurken hangi duygular besliyordum hatırlamıyorum , hatırlamakta istemiyorum...

Valla öyle arkadaşlar diyorum bi spora başlayım , uyanmam öğleyin 2-3 buluyor sonra ayılana kadar zaten arzu istek kalmıyor.

Mesela bugün bi kız arkadaşla kahve içecektik , sırf üşengeçlikten ektim. Değişik ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hedeflerine gerçekten ulaşmak istiyor ve idealist isen yaparsın herşey sende bitiyor ( her şey diye yazılacak), kendi iradeni yine sen kontrol edeceksin

• Aynı problemi bende yaşıyorum. Kurduğum plana uymuyorum. Doğaçlama yaşıyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.