Şimdi Ara

Üşengecim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
2
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İleri düzeyde asosyal, hiç mi tuvalete gitmiyorsun lan
  • Çöp evde çay keyfi

Nevşehir'de evinden 4 yıldır çıkmayan Nilgün Karakuş 17 traktör römorku dolusu çöp biriktirdi. Belediye ekipleri Karakuş'u çöplerin arasında çay içerken buldu

Nevşehir'in Amanos ilçesinde Nilgün Karakuş ve kızı Derya Karakuş'un evlerinde bulunan çöplerin çevreye verdiği kokudan rahatsız olan komşular durumu belediye yetkililerine bildirdi. Temizlik ekipleri 1.5 metre yüksekliğe kadar ulaşan çöpler nedeniyle kapıyı güçlükle açarak girdikleri evde, 4 yıldır evden dışarı çıkmayan ve bu nedenle yürüme yeteneğini kaybeden anne Nilgün Karakuş'u çöplerin içinde çay içerken buldu. Sağlık ve polis ekiplerinin yardımı ile anne Karakuş dışarı çıkarıldı ve yetkililer tuvaleti, banyosu, mutfağı ve suyu bulunmayan; böcek ve kötü kokuların çevreye yayıldığı evi temizlemeye başladı. Çalışmalar devam ederken çöpleri toplayıp evde biriktiren Derya Karakuş, temizlik çalışmalarının durdurulması için zaman zaman ekiplere müdahale etti. Atılan malzemelerin çöp olmadığını ve günü geldiğinde kullanacağını ifade eden Karakuş, sağlık ekipleri tarafından sağlık muayenesinden geçirilmeyi de kabul etmedi. 
    [simage]http://im.milliyet.com.tr/480/0/i.milliyet.com.tr-.-YeniAnaResim-.-2012-.-08-.-08-.-fft99_mf2506479.Jpeg.jpg [/simage]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eka01

Çöp evde çay keyfi

Nevşehir'de evinden 4 yıldır çıkmayan Nilgün Karakuş 17 traktör römorku dolusu çöp biriktirdi. Belediye ekipleri Karakuş'u çöplerin arasında çay içerken buldu

Nevşehir'in Amanos ilçesinde Nilgün Karakuş ve kızı Derya Karakuş'un evlerinde bulunan çöplerin çevreye verdiği kokudan rahatsız olan komşular durumu belediye yetkililerine bildirdi. Temizlik ekipleri 1.5 metre yüksekliğe kadar ulaşan çöpler nedeniyle kapıyı güçlükle açarak girdikleri evde, 4 yıldır evden dışarı çıkmayan ve bu nedenle yürüme yeteneğini kaybeden anne Nilgün Karakuş'u çöplerin içinde çay içerken buldu. Sağlık ve polis ekiplerinin yardımı ile anne Karakuş dışarı çıkarıldı ve yetkililer tuvaleti, banyosu, mutfağı ve suyu bulunmayan; böcek ve kötü kokuların çevreye yayıldığı evi temizlemeye başladı. Çalışmalar devam ederken çöpleri toplayıp evde biriktiren Derya Karakuş, temizlik çalışmalarının durdurulması için zaman zaman ekiplere müdahale etti. Atılan malzemelerin çöp olmadığını ve günü geldiğinde kullanacağını ifade eden Karakuş, sağlık ekipleri tarafından sağlık muayenesinden geçirilmeyi de kabul etmedi. 
    [simage]http://im.milliyet.com.tr/480/0/i.milliyet.com.tr-.-YeniAnaResim-.-2012-.-08-.-08-.-fft99_mf2506479.Jpeg.jpg [/simage]

oha

• quote:

Orijinalden alıntı: cduman

usengeclikten berbere gitmedim gitmedim tarik akan gibi saclarim oldu en sonunda. simdide kestirmek istemiyorum anasini satiyim

Aynen hocam çok zor geliyor berbere gitmek
  • siz yine iyi ben wcyede usenıyorum kalkmak zorunda oldgumda onuda aradan cıkarıyorum
  • hort hort

• Mastürbasyonu azalt. Ciddiyim.
  • yugarı

• ylnz deilsn
  • Bu işemeye, sıçmaya üşenenler asosyalliğin dibine vurmuşlar bir insan tuvalete gitmeye üşenir mi lan yaşamayın siz ben de kendimi asosyal sanıyodum
  • İntihar edersen böyle bir osrun kalmaz.
  • üşengeçlikten 2 tane ehliyet sınavı kaçırdım, üşengeçliğimden tam 4 aydır migros'a falan çalışmak için marketlere başvurucam üşeniyorum napıcam la ben gidip başvurmam lazım artık
  • Tuvalet yemek yemek falan biraz abartı olmuş. Neyseki benim o kadar ileri değil. Ama cidden çok kötü bir hastalık. Evet hastalık. Çalışsanız üşenmekten yapamıyorsunuz, en sevdiğiniz işi yaparken bir müddet sonra üşeniyorsunuz. Sabah kalkmaya üşen, okula gitmeye üşen, dışarı çıkmaya üşen. Asosyallikten daha kötü bir şey varsa o da üşenmek-tembelliktir bana göre.

En sinir olduğumda resim çizmek istiyorum aman sonra yaparım, sonra yaparım diye diye 1 gün geçiyor yarın yaparım diye uyuyorum ertesi gün yine aynı şey. Aynısı en sevdiğim kitapları okumaya gelince de başıma geliyor. Üşenmekten okuyamaz oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodrin -- 27 Eylül 2012; 12:38:54 >
  • O kadar usengecimki bu yirumu yazmaya bile üşe

• konu canlansın biraz

• vay bee eskileer
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuzelAdam

vay bee eskileer

mesaj kimsin merak ettim simdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aşırı üşengeç bir insanım en sevdiğim işleri yaparken bile üşeniyorum, özellikle banyo yapmak ve eve girdikten sonra tekrar evden çıkmaya aşırı derecede üşeniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

Ben de aşırı üşengeç bir insanım en sevdiğim işleri yaparken bile üşeniyorum, özellikle banyo yapmak ve eve girdikten sonra tekrar evden çıkmaya aşırı derecede üşeniyorum

hort
    Profil fotosunu yediğim banyo yapmaktan üşenmeyen mi var
    Ben de herşeyden üşeniyorum yanlız değilsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 8 Şubat 2014; 1:36:32 >
  • Bu üşenenler ilerde çocuk yapmaya falan da üşenirler iş sıkıntı o yüzden kendine gel forum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.