Şimdi Ara

usb wireless(wi-fi) adaptör alsam internet hızında fark olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar modemim 300 MBPS destekli huawei modemdir bilgisayarın wifi hızı 72 MB/sn kadardır wifi ttnet bağlantı hızım 16 MBit speed test ile download hızım 13.50 MBPS civarı upload hızı 0.67 MBPS civarı çıkıyor ve bir dosya indirirken wi-fi ile dosya indirme hızım 700 KB/sn ile 1.6 MB/sn arasında değişmektedir usb wi-fi adaptör almak çözüm getirebilir mi yani daha fazla download hızı sağlayabilir mi laptopum 6 senelik tavsiyeleriniz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineer1988 -- 14 Nisan 2015; 9:12:23 >

• ?
  • şöyle bi durum var laptop un 6 senelijk olduguna göre wifi gücsüzdür diye düşünüyorum şimdiye göre tabi bilgisayarcı arkadaşlar daha iyi yorum yapacaktır
    basit bir çözümü var laptop un wifi kartından yüksek bir wifi adaptör alırsan daha hızlı indirebilirsin diye düşünüyorum tabi ne kdar hızlı olursa olsun en fazla indirebilecegin hız bellidir yani diyelim bir dosyayı 700 le indiriyosan şuan için wifi adaptör aldıgında (internet hızına bağlı oldugundan yani en fazla 16 mb ) max aynı dosyayı 900 le indirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ennes58

şöyle bi durum var laptop un 6 senelijk olduguna göre wifi gücsüzdür diye düşünüyorum şimdiye göre tabi bilgisayarcı arkadaşlar daha iyi yorum yapacaktır
    basit bir çözümü var laptop un wifi kartından yüksek bir wifi adaptör alırsan daha hızlı indirebilirsin diye düşünüyorum tabi ne kdar hızlı olursa olsun en fazla indirebilecegin hız bellidir yani diyelim bir dosyayı 700 le indiriyosan şuan için wifi adaptör aldıgında (internet hızına bağlı oldugundan yani en fazla 16 mb ) max aynı dosyayı 900 le indirirsin

güzel yorumunuz için teşekkürler...
  • Megabit megabyte hepsi birbirine karismis, alacaginiz wifi adaptorun hicbir faydasi olmaz sinyal ve kopma problemi yasamiyorsaniz. Zaten verdiginiz bilgilere bakarsak teorik olarak mevcut baglantinizla alabileceginiz hizlara yakin degerleriniz var bu sekilde kullanmaya devam edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReSpAwN_22

Megabit megabyte hepsi birbirine karismis, alacaginiz wifi adaptorun hicbir faydasi olmaz sinyal ve kopma problemi yasamiyorsaniz. Zaten verdiginiz bilgilere bakarsak teorik olarak mevcut baglantinizla alabileceginiz hizlara yakin degerleriniz var bu sekilde kullanmaya devam edin.

anladım teşekkürler editliyorum MBİT yerine MBPS yazmıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.