Şimdi Ara

USB WİRELESS ve Uzatma Kablosu Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde bir wifi adaptörü var (tplink wn82n) bulunduğum wifiye uzak olduğum için uzatma kablosu aldım.Uzatma kablosunu takmayınca aygıt tıkır tıkır çalışıyor fakat uzatma kablosu ile kullandığım zaman 1-2 saniye sonra Bağlantı yok hatası alıyorum ama cihaza baktığımda ışığı yanıyor.Yanmadığıda oluyor bazen ama uzatmasız kullanınca sıkıntı yok fakat kullanınca var.Bu konuda sizden destek almak istedim şimdiden teşekkür ederim.
    (Uzatma kablosu 1.5m)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimalkins -- 1 Haziran 2015; 18:02:52 >

• Grimalkins G kullanıcısına yanıt
    Manhattan, Hama, TTaff, . . . gibi kaliteli tel kullanan markaların usb 2.0 kablolarından hemen hemen hiç şikayet etmedim. bir de ucunda tekli USB hub olan (enerji harcayıp sinyali kuvvetlendiren) 5 m uzatma kablom vardı o da sorunsuz çalışırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1471 -- 2 Haziran 2015; 11:41:27 >
  • Derdimi anlatamadım galiba :) Benim sorunum telefonla ilgili değil wireless adaptörü ve usb kablosuyla ilgili zaten kablo çalışıyor test ettim sadece wifi adaptöründe böyle oluyor
  • Grimalkins G kullanıcısına yanıt
    tamam anladım
    kaliteli marka USB 2.0 Uzatma kablosu alsaydınız bu sorunu yaşama riskiniz olmayacaktı

edit:
    Uzatma Kablosu uzadıkça sinyal taşıma özelliği azalır

ben de uzun müddet wifi adaptörümü uzatma kablosuyla kullandım kaliteli kablo olunca bağlantı kopmaları azalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1471 -- 1 Haziran 2015; 18:32:51 >
  • Anladım teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB de temassızlık
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.