Şimdi Ara

USB WIFI Adaptör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben laptop kullanıcısı olarak laptobumun çekim gücünden yakınmaktayım. zira 10 metre ilerdeki modemi bile 1 çizgi çekiyor.bana usb girişinden sokabileceğim,taşınması kolay bir usb wifi adaptörü önerir misiniz? fiyatı 50 lirayı geçmesse sevinirim.şimdiden teşekkürler

edit:ağ kartımın özellikleri :
    Connected through Broadcom 802.11ac Ağ Bağdaştırıcısı
    Adapter Type IEEE 802.11 wireless
    NetBIOS over TCP/IP Enabled via DHCP
    NETBIOS Node Type Hybrid node

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A6F6D7D0A -- 12 Ocak 2017; 14:32:44 >

• Selam, fiyat/performans ürünü olarak Tp-Link'in ürünlerini önerebilirim. TL-WN821N, TL-WN8200ND model numaralı ürünler işini görecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halaycekenkoala

Selam, fiyat/performans ürünü olarak Tp-Link'in ürünlerini önerebilirim. TL-WN821N, TL-WN8200ND model numaralı ürünler işini görecektir.

hocam biri 100 biri 50 lira sizce çok fark eder mi?
  • TL-WN8200ND antenli bir model ve usb kablo aracılığı ile bağlanıyor. Fark tabi ki olur fakat öyle dağlar kadar olmaz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frdsfk

Merhaba,
    Kardeşim Asus Usb-N10 modeli işini çok rahat görür. Mini usb şeklindedir. 60 TL civarında da fiyatı var.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-usb-n10-nano-150mbps-kablosuz-n-usb-adaptor.html

hocam açık alanda ne kadar menzili vardır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed1968

quote:

Merhaba,
    Kardeşim Asus Usb-N10 modeli işini çok rahat görür. Mini usb şeklindedir. 60 TL civarında da fiyatı var.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-usb-n10-nano-150mbps-kablosuz-n-usb-adaptor.html

y50 70 var bende de
    ben de sanal işletim sisteminde laptopun dahili wireless'ini kullanamadığım için aldım
    bilgisayarınkinden çok farkı yok bu aletin => asus n10
    daha kaliteli cihazlara bakman gerekecek sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Gibson SG

quote:

Orijinalden alıntı: muhammed1968

quote:

Merhaba,

y50 70 var bende de
    ben de sanal işletim sisteminde laptopun dahili wireless'ini kullanamadığım için aldım
    bilgisayarınkinden çok farkı yok bu aletin => asus n10
    daha kaliteli cihazlara bakman gerekecek sanırım

hocam usbli küçük olunca işe yarar bir şey olmuyor herhalde?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi adaptör tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Wifi Adaptor Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşe yarıyor güzel alet de laptopun içindekinden çok farkı yok çekim gücü olarak
    Masaüstü bilgisayarlara falan alınabilir hani ama laptoba gereksiz bence
    Bir de üstünde sinyale göre yanıp sönen mavi bi ışık var çok dikkatimi dağıtıyor
  • quote:

İşe yarıyor güzel alet de laptopun içindekinden çok farkı yok çekim gücü olarak
    Masaüstü bilgisayarlara falan alınabilir hani ama laptoba gereksiz bence
    Bir de üstünde sinyale göre yanıp sönen mavi bi ışık var çok dikkatimi dağıtıyor

anladım hocam teşekkür ederim
  • Güç modlarında ayar buldum çekim güzü için
    Ben de daha şimdi şimdi yaptığım için bir şey değişiyor mu bilmiyorum ama dene istersen bi
    Sağ alttaki pile sağ tıkla > güç seçenekleri > plan ayarlarını değiştir (istediğin güç modunun) > gelişmiş güç ayarları > kablosuz bağdaştırıcı ayarları > güç tasarrufu modu > en yüksek performans
  • quote:

Güç modlarında ayar buldum çekim güzü için
    Ben de daha şimdi şimdi yaptığım için bir şey değişiyor mu bilmiyorum ama dene istersen bi
    Sağ alttaki pile sağ tıkla > güç seçenekleri > plan ayarlarını değiştir (istediğin güç modunun) > gelişmiş güç ayarları > kablosuz bağdaştırıcı ayarları > güç tasarrufu modu > en yüksek performans

Hocam malesef onu zaten yapmıştım
  • Elden bir şey gelmez o zaman
  • Alfa yada Tp-Link 7200 Bütçene göre değerlendirilebilir bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.