Şimdi Ara

Usb tv kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu tv kartları konusnda bilgisizim bana yardımcı olursanız çok sevinirim .Şimdi ben SKYVISION DVB-S USB 2.0 TV KARTI almak istiyorum.Fakat kafamda 2 soru var

SKYVISION DVB-S USB 2.0 TV KARTını televizyona bağlayıp yani kartı recevier gibi kullanıp ordanda uydu izleyebilirmiyim. İkincisi laptopta kullanmak için tavsiye edebileceğiniz usb girişli başka kartlar varmı?
    Şimdiden teşekkürler...

• Pc olmadan malesef direk tv ye bağlıyıp izlenmiyor.Skyvision usb kullandım tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre4448

Merhaba arkadaşlar ben bu tv kartları konusnda bilgisizim bana yardımcı olursanız çok sevinirim .Şimdi ben SKYVISION DVB-S USB 2.0 TV KARTI almak istiyorum.Fakat kafamda 2 soru var

SKYVISION DVB-S USB 2.0 TV KARTını televizyona bağlayıp yani kartı recevier gibi kullanıp ordanda uydu izleyebilirmiyim. İkincisi laptopta kullanmak için tavsiye edebileceğiniz usb girişli başka kartlar varmı?
    Şimdiden teşekkürler...

usb kartı tv ye bağlayamazsın ama pc ye bağladıktan sonra tv out varsa oradan tv ye verebilirsin

önereceğim tv kartıda skystar3 usb 2.0 dırben hem masaüstünde hemde laptopta kullanıyorum piyasadaki kanal taratmayla en çok kanal bulan karttır
    aradaki fiyat farkı ve sharp tuner kullanmsı bence büyük avantaj

düşünürsen pm at

• liweview in var usb tv krtları bir bak bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: hnyrkl

liweview in var usb tv krtları bir bak bence

link verebilirmisin
    merak ettim
  • arkadaşlar teşekkürler baya bi araştırma yaptım ama aydınlanmayan bir kaç nokta vardı
    Yardımcı oldunuz. İlgilenen herkese teşekkür ederim
  • SKYVISION DVB-S USB 2.0 TV KARTını televizyona bağlayıp yani kartı recevier gibi kullanıp tv seyredemezsin. Laptop a(ya da pc ye) bağlayıp svideo dan tv ye görüntü çıkışı alırsan kullanırsın. SS2 alma derim usb 1.0; ss3 alabilirsin iyi çekiyor alırken diseq swich te iste 5 lira bir şey uyumsuzluk yapabiliyor, pinnacle e400 ya da e450 den de memnun kalanlar var.
  • Arkadaşlar ekranı tv ye çevirmek için tv box lar var örnek avermedia tv box 7 live gibi ama analog.
    digital /analog olanları araştırdım ülkemize daha gelmemiş aver tv hybrid STB9 gibi.
    Görüş ve düşüncelerinizi bekliyorum.
    Avermedia digitallerde analoglardaki kadar performanslı değilmişler?????????
  • Uydu yu destekleyen avermedia usb modeli var mı? hem masaüstü hem dizüstü için istiyorumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: black tiger

Uydu yu destekleyen avermedia usb modeli var mı? hem masaüstü hem dizüstü için istiyorumda

averin zannedersem digital usb modeli yok yada hiç rastlamadım

hem masaüstü hemde laptopta kullanabileceğin en performanslı kart skystar3 usb 2.0 dır

üstelik fiyatıda en ucuzudur, ebatlarıda sigara paketinden biraz büyüktür
  • olursa güzel olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.