Bildirim
usb teyp önerisi...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
fiyat aralığın nedir? -
mümkün olduğunca uygun. ikinci el de olabilir hatta. dediğim gibi. çok üst düzey bişey aramıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sirri99
mümkün olduğunca uygun.ikinci el de olabilir hatta. dediğim gibi. çok üst düzey bişey aramıyorum.
ikinci el almaktansa sony ve pioneerda 150-200 tl civarı kaliteli ürünler mevcut. -
evet, o ürünlere baktım zaten. ama dediğim gibi. mümkün olduğunca uygun ürünlere bakıyorum. açıkçası şu anda o miktarları verme niyetim de yok, durumum da. örneğin piranhalar var 45-50 lira banında. eğer ki usb si benimki kadar çalışıyorsa ve radyosu da kaliteliyse, gözüm kapalı alacam onu mesela. -
45-50 tl lik ürünlerde her yönden iyi performans beklememek gerekir bence.belki ilk etapta sorun yaşamayabilirsin ama zamanla ve belli bölgelerde yaşanabilir.kısa sürede yine yeni ürün arayşına girebilirsin ondan sonra -
anladım. teşekkür ederim. yine de daha uygun fiyatlarda önerileri olan varsa, önerileri bekliyorum. -
arkadaşlar yardımlarınıza hala açığım. -
Jameson js7100 vardı arabayı aldığımda radyosu iyiydi ses kalitesi idare ederdi rca çıkışı ses ayarları da vardı ekolayzer ayarlarıyla oynayınca çokta kötü değil bi tek son sesi biraz az gelmişti pioneer a göre. Sıfırı 80 falandı 50ye satanlar vardı ikinci el bi bakın o modele veya bi üst bi alt modellerine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Piranha da kullandım. Az bi farkla navitech alsan çok daha iyi.
http://www.hepsiburada.com/liste/navitech-tdc-4080-arac-radyo-sd-usb-oynatici/productDetails.aspx?productId=otdeltdc4080&categoryId=26080
80 tl mis gibi -
çok teşekkürler arkadaşlar. gerçekten çok yardımcı oldunuz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X