|
sa beyler usb 3.0 sata çevirici ile 3.5 inç hard diskimi bağlamak istedim 12v adaptör yardımı ile fakat bağlanırken asmt 2115 usb device olarak gözüküor bellek usb bellek olarak gözüküor girmek istediğimde ise içine bi disk yerleşdirin felan dior,normalde takdığım zaman görmesi lazım diye biliorum ben yoksa 12 v adaptör yeterli olmuyormu anlamadım niyeyse disk mgmt den bakdım sürücü harf yolu deişdirdim gene kafi olmadı çeviricinin resmini atıcam size internetten biraz araşdırdım bu benim takdım hard diskin usb veri yolu scsı bus number numarası asıl kullandığım sistem ssd si ile aynı normalde onu değişdirmenin yolunu buldum fakat ssd de windows yüklü olduğu için bi sorun olurmu bilemedim arkadaşlar size sorayım dedim bilen varmı konu hakkında fikri olan felan şu sitede nasıl hdd olarak gösterebilirim onu anlatmış fakat scsı numberlar aynı deişdirirsem nasıl olur sorun olurmu bilemedim Dahili Sabit disk Tak çıkar aygıtı olarak görünüyor https://www.sordum.net/77092/dahili-sabit-disk-tak-cikar-aygiti-olarak-gorunuyor/![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İMPLUCER -- 26 Mart 2025; 1:20:34 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı