Şimdi Ara

USB SATA ÇEVİRİCİ İLE 3.5 İNÇ HARD DİSKE BAĞLANIRKEN ÇIKAN SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa beyler usb 3.0 sata çevirici ile 3.5 inç hard diskimi bağlamak istedim 12v adaptör yardımı ile fakat bağlanırken asmt 2115 usb device olarak gözüküor bellek usb bellek olarak gözüküor girmek istediğimde ise içine bi disk yerleşdirin felan dior,normalde takdığım zaman görmesi lazım diye biliorum ben yoksa 12 v adaptör yeterli olmuyormu anlamadım niyeyse disk mgmt den bakdım sürücü harf yolu deişdirdim gene kafi olmadı çeviricinin resmini atıcam size internetten biraz araşdırdım bu benim takdım hard diskin usb veri yolu scsı bus number numarası asıl kullandığım sistem ssd si ile aynı normalde onu değişdirmenin yolunu buldum fakat ssd de windows yüklü olduğu için bi sorun olurmu bilemedim arkadaşlar size sorayım dedim bilen varmı konu hakkında fikri olan felan şu sitede nasıl hdd olarak gösterebilirim onu anlatmış fakat scsı numberlar aynı deişdirirsem nasıl olur sorun olurmu bilemedim 

USB SATA ÇEVİRİCİ İLE 3.5 İNÇ HARD DİSKE BAĞLANIRKEN ÇIKAN SORUNsordum.net
    Dahili Sabit disk Tak çıkar aygıtı olarak görünüyor
    https://www.sordum.net/77092/dahili-sabit-disk-tak-cikar-aygiti-olarak-gorunuyor/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İMPLUCER -- 26 Mart 2025; 1:20:34 >

• KENDİM HALLETTİM BEYLER DİĞER BİLGİSAYARA TAKDIM ÇALIŞDIRIOR AMA ASMT 2115 OLARAK GÖRÜYOR YANİ ASMT YAZMASI NORMAL BİŞİ GENE KENDİ SORUNUMUZU KENDİMİZ ÇÖZDÜK

ALIN BUDA NASI YAPDIM LİNK ATDIM

USB SATA ÇEVİRİCİ İLE 3.5 İNÇ HARD DİSKE BAĞLANIRKEN ÇIKAN SORUNozan kelekyoutube
    burda usb çevirici ile 3.5" hdd yi bilgisayara bağlamaya çalışdım ilk pc de görmedi bu anakartın kullandığı usb sürücüleriyle alakalı bi durum ben otomatik güncelledim usblerimi onn için görmüyor olabilir o yüzden diskin çalışıp çalışmadığını anlamak için dier makineye takdım sorun çeviricide değilmiş halbuki eğer sizde çevirici ile bağlanırsanız aygıtınız asmt 2115 olarak gözükecekdir, yani gidipte asmt 2115 sürücüsü aramayın sorun usb giriş ve sürücülerde ,Ben burda çok üzerine düşmedim diğer makinada çalışınca fakat şölede bi adres atayım burdada nası flash bellek diilde normal bellek olarak gözükeceği yazmış https://www.sordum.net/77092/dahili-sabit-disk-tak-cikar-aygiti-olarak-gorunuyor/
    https://www.youtube.com/watch?v=UbQWB4WikZ0

HEPİNİZE K.G

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.