Şimdi Ara

Usb restart atınca çalışıyor, ilginç hata.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarım tamire gitti ve uzun zamandır yoktu,yaklaşık 7-8 ay. En son gidip aldım bilgisayarı usb bellek taktım çalışmıyor. tüm usb portlarda elektrik var. taktığımda şarj oluyor ama görmüyor. Restart attığımda usb bellek takılı ise bilgisayarıma girince görülüyor ama otomatik kullan talimatı gelmiyor.usb belleği çıkartıp taktığımda bilgisayar görmüyor. Aynı zamanda kablosuz mouse usb girişini hiç görmüyor.aygıt yöneticisinde bir problem yok. takıp yeniden tarıyorum yeni aygıt bulamıyor ve soru işaretli hiçbirşey yok herşey güncel.

Yaptıklarım
    -fişten çekip bataryayı çıkartıp beklettim.10 sn sonra geri taktım.
    -Windows update ile güncelleştirmeleri kontrol ettim.
    -3-4 adet full driver programı ile kontrol edip en güncel driverları indirdim.
    -aygıt yöneticisi sağ tıklayıp güncellemeleri denetledim.
    -usb portların içini tozlanmıştır diye temizledim. Fön tuttum.
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniwela -- 10 Mart 2016; 9:47:31 >

• Yüklü usb driverı varsa kaldırıp deneyin.Bendede driverı kurduğunuz andan itibaren usb portlar çalışmıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinkafa

Yüklü usb driverı varsa kaldırıp deneyin.Bendede driverı kurduğunuz andan itibaren usb portlar çalışmıyordu

Sildim tekrardan yüklendi ama olmuyor. Bilgisayar tamirden geldiğinden beri sorun devam ediyor. usb port arızalı olsa hiç görmez ama pc açılışında bilgisayarımda görülüyor.anlamadım gitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.