Tekrar merhaba. Birkaç konuda konuşulan usb multiboot programını indirdim. Bartpe programını, sıradan windows xp kurulumunu flash belleğe yaşıyor.
Ama wxpe cd sini (XP Lime) olarak tabiliniyor. Hani barpe ye göre daha gerçek bir windows havası veren. Onun dosyalarını yabancı olarak görüyor.
Wxpe nin bootloaderi de aynı xp loaderi. Öcü mü?
quote:
Orjinalden alıntı: fahrettinkart Tekrar merhaba. Birkaç konuda konuşulan usb multiboot programını indirdim.
o yontemi henuz denemedim :>
quote:
Bartpe programını, sıradan windows xp kurulumunu flash belleğe yaşıyor.
güzel
quote:
Wxpe nin bootloaderi de aynı xp loaderi. Öcü mü?
Wxpe yi bilemedim ama büyük ihtimal hayir
quote:
Ama wxpe cd sini (XP Lime) olarak tabiliniyor. Hani bartpe ye göre daha gerçek bir windows havası veren. Onun dosyalarını yabancı olarak görüyor.
bartpe nin 32mb ram li bilgisayarda calisabilen ve 24h limiti olmayan masaüstü görünümü bu verim sebebleri ile öyle dizayn edildi. daha gerçek bir windows havası veren baska loaderlar bartpe ye eklendiginde senin xp lime ile bahsettigin gorunum olur (daha cok ram, vs vs)
tabi bende windowsumsu gorunumu seviyorum, zaten 256 ram bilgisayar bile pek yok ortalikta artik.
lakin wxpe - xp lime yi bilmiyorum, benim bildigim 2 tane xpe vardir, Reatogo XPE ve Sherpya XPE, digerleri bunlarla yapilip üstüne "Abuzettin XPE" yazilip yapilanlar. XPE ler usb de calisiyor. Büyük ihtimal xp lime de onlardan biridir. Ama yapan arkadas bisiler eklemeyi unutmus.
XPE lime yi bilemiyecegim, ama sunu dene: "2003 sp1" paketinin icinde ramdisk.sys ve setupldr.bin dosyalarini cikarip var olan xpe lime nin icindekiler ile degistir. "windows xp" kullanan bir arkadasindan EMPTYREGDB.DAT dosyasini iste, o dosyayi xpe lime cdsinin icine \i386\system32\ klasorune koy sonra bartpe yi yaptigin gibi limexpe yi usb ye kurmaya calisir
Eger sansli isen bu basit islemler sonunda usb den xpe limeyi calistirirsin, sansli degilsen canin sagolsun, xpe lime yi yapanlara mail at
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme