Şimdi Ara

Usb kaynaklı anakart arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, masaüstü bilgisayarımda usb den çalıştırabileceğim küçük bir motorla serinletme amaçlı bir fan yapmaya çalışıyordum. Motoru kasanın ön tarafındaki usb portlarından birine taktım ve motoru çalıştırdım. Gayet düzgün çalışıyordu, ta ki motordaki kablolar birbirine değinceye kadar. Kablolar birbirine değince sanırım usb portunda kısa devreye sebep oldu ve bilgisayar kendiliğinden gücü kesip kapandı. Tekrar çalıştırmayı denedim fakat çalışmadı. Kasayı açıp anakarta bağlı olan diğer parçaları tek tek sökerek yeniden çalıştırmayı denedim fakat yine çalışmadı. Son olarak uzay montaj yaparak anakartı çalıştırmak istedim, yine olumlu bir sonuç alamadım. Sizce usb portundaki kısa devre anakartı yakmış olabilir mi? Bir çözüm önerisi olan varsa konuya cevap yazmasını rica ediyorum. Şimdi yeni bir anakart mı almalıyım, yoksa almama gerek kalmadan bir çözüm yolu bulabilecek miyim? Bu arada power supply da bir sorun olabileceğini düşünerek 24 pin kısmındaki yeşil ve siyah kabloları kısa devre yaparak onu da test ettim, gayet düzgün çalışmakta. Arkadaşlar lütfen bana yardım edin. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emregursoy123 -- 4 Haziran 2015; 22:23:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar acil yardım edin lütfen yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Anakart 1150 pin yeni 4. Nesil işlemcileri destekleyen türden bir anakart. Modeli ECS H81H3-M4. Psu da pek eski sayılmaz ama düzgün çalıştığına eminim. Yandığını ben de pek sanmıyorum çünkü koku yoktu. Power ateşleme kısmında da elektrik vardı yani anakarta elektrik geliyor fakat ateşleme yapmıyor. Daha önce birçok sorunla karşılaştım ama ilk defa böyle ilginç bir sorunla karşı karşıyayım.

Usb kaynaklı anakart arızası Usb kaynaklı anakart arızası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Besleme Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.