Şimdi Ara

USB kablom 2 yüzlülük yapıyoo??--mp3 yada D.Foto

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen hafta kendi içine rulo şeklinde toparlanabilen bir mini USB kablosu aldım....
    aleti fotograf makinemle kullanınca hiç bir sorun cıkar mıyor....

ancak mp3 player ima takınca
    aşağıdaki uyarı çıkıyor...(winXP)

"""""Bu bilgisayara takılı USB aygıtlarından birisi çalışmadığından Windows bu aygıtı tanıyamıyor."""""""

ve usb connected idle yazısı geiyor(ama charging yazmıyoo)--yani usb den şarj olan alet bu sorunla birlikte şarj da olmuyorrr...

işin ilginç kısmı isee..
    okulda celeron pc lerden oluşan labımızda 2 kez bu kablolya kullanabildim....(ama çoğu laptop ve en önemlisi kendi pcmde kullanamıyorum...(mp3 için))

sizce nedeni ne olabilir??????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celenlee -- 23 Ekim 2005, 0:11:29 >

• şimdi her usb kablosunun her cihaza uydugu gibi bişey yok. ben dijital fot. makinesi için kullandıgım usb kablosunu tel. için kullanamıyorum.. hatta bazı dijitallerin girişleri bile farklı olabiliyo.. bence bundan kaynaklanmış olabilir.. kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: maarul

şimdi her usb kablosunun her cihaza uydugu gibi bişey yok. ben dijital fot. makinesi için kullandıgım usb kablosunu tel. için kullanamıyorum.. hatta bazı dijitallerin girişleri bile farklı olabiliyo.. bence bundan kaynaklanmış olabilir.. kolay gelsin

giriş konusunda sorun yok
    standart "miniusb"

ama sorun şurda.....

fotograf makinamın kablosyla mp3 playirimi
    mp3 playerimin kablosuylada fotograf makinemi kullanabiliyorum..

ancak yeni aldığım kabloyla sorunsuz olarak sadece fotograf akinemi kullanıyorum...
    (2 kere çalışmasına ragmen???)
    mp3 playerimi kullandığım zaman yukarda yazdığım uyarı çıkıyorr...
  • kablo playere uymuş olabilir ama o tarz kablolarda baya bi çeşit var yani 4pinli 5pinli vs.. dışardan bakılınca sanki aynı gibiler dikkatlice incelendiğinde araki farklar görülebiliyor zaten
  • pin muhabbetini duymuştum....
    elimde su an 4 adet mini usb ucu var 2 tanesi aletlere birlikte gelen
    biri usb hub ın biride o sorunlu olan..

mini usb nin içinde 5 pin birde dışdaki 6 temas noktası var...
    normal uçlarında ise 4 pin içinde birde çerçevesi 5 temas noktası ediyor..

anlamak istediğim nokta...
    lablardaki pc lerde çalışması--diğer xp li pc lerde sorun çıkarması
    bunun nedenini merak ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celenlee -- 22 Ekim 2005, 19:55:25 >
  • başlık deişti :p

ilgi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celenlee -- 23 Ekim 2005, 0:11:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.