Bildirim
usb kablo uzunluğu en fazla ne olmalı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Bir USB 2.0 kablosunu uzatmak zorunda kalırsanız 60cm‘ yi geçirmeyin 60cm den sonra sorun yaşarsınız. (usb aygıt tanınmıyor gibisinden) _____________________________ -
ben usb 2.0 ve 3 metre kullanıyorum sorun yok bence kablo kaliteli ise sorun olmaz
_____________________________ -
5 metre çok...tabiki ne için kullanacağında önemlidir...3 metreyi geçmemesinde fayda var _____________________________ İzmirliyiz Göztepeliyiz... -
quote:
Orijinalden alıntı: plastic_gangster
ben de dvd oynatıcıya harici hdd bağlicam 2m usb kablosu çok mu olur?
bence bir sorun yaşayacağını tahmin etmiyorum
_____________________________ İzmirliyiz Göztepeliyiz... -
Genelde Canon yazıcılar hata veriyor, kablo kaliteli oldumu uzun olsada sorun olmuyor.. _____________________________ xepfkli... -
slink in kablosunu aldım gold dan 5 mtr sorunsuz kullanıyorum 
kablo buhttp://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=87435&ad=S-LiNK-SL-AF2005-USB-UZATMA-KABLOSU-5MT-Kablolar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 3 Nisan 2010; 0:33:23 >_____________________________ Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir -
BELKIN 3 M kabloyu kayıpsız kullanıyorum kablonun kalitesi önemli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 3 Nisan 2010; 0:39:52 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- no bootable device insert boot disk and press any key
- laptop kapandı açılmıyor ışıkları yanmıyor
- logitech garanti sorgulama
- 6 köşeli yıldız vida nasıl açılır
- check signal cable ne demek
- ekranı ikiye bölme
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- telefon şarj olmuyor
- rom ne demek
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı