Şimdi Ara

USB Kablo İle 2 Bilgisayar Nasıl Bağlanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece bir tane usb kablosuyla 2 bilgisayarı nasıl birbirine bağlayabilirim? Elimde kablo var ve işletim sistemim xp..

• Lpt kablosu ile paralel bağlardın yada com kablosu ile seri ama.Usb zannetmiyorum.İki tarafıda aynı olsa bile zor.yani birbirlerini görmeyebilirler yada görselerde usb taşıyıcı gibi görürler ki bu bile zor gibi geliyor.Lpt yada com kablosu ile yapabilirsin.
  • e böyle bir kablo mevcut, nette de gördüm bu tarz bağlantı yapabildiğini yazanlar, sandığım kadarıyla böyle birşey mevcut
  • Direk normal usb kabloyla bağlayamzsınız, donanıma ihtiyacınız var, usb network adaptor gibi bişey adı, googledan aratırsanız bulursunuz... Onu satıl almanız gerekli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahmACUN3263 -- 5 Ekim 2008; 18:08:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

e böyle bir kablo mevcut, nette de gördüm bu tarz bağlantı yapabildiğini yazanlar, sandığım kadarıyla böyle birşey mevcut

Dostum bunun nasıl olacağını öğrenirsen burayada yazda bari,bizde makineleri ethernet ile bağlamayalım.
  • usb den değilde cross kablo ile cat 5 kablo ile bağlanılabilirsiniz.ethernetten ethernete.
    birde bundan 8-9 yıl önce izmirde gezerken bir kablo bulmuştuk.lpt1 girişli her 2 ucu.takıyorduk bilgisayarlarımıza age of oynuyorduk ama ozamanlar ağ konusunda hiçbir bilgim olmadığı için nekadar yarar sağlayacağını bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkep

usb den değilde cross kablo ile cat 5 kablo ile bağlanılabilirsiniz.ethernetten ethernete.
    birde bundan 8-9 yıl önce izmirde gezerken bir kablo bulmuştuk.lpt1 girişli her 2 ucu.takıyorduk bilgisayarlarımıza age of oynuyorduk ama ozamanlar ağ konusunda hiçbir bilgim olmadığı için nekadar yarar sağlayacağını bilmiyorum.

Arkadaşa bende söyledim senin dediğin LPT kablo ile paralel bağlıyabilir yada COM kablosu ile seri ama arkadaş illa USB diyor demekki onu denemek istiyo bir arkadaş bi fikir atmış yukarıda eğer dediği olursa bizde bakarız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.