Şimdi Ara

Usb ile mac os kurulumu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mac os snow leopard kurulumunu cd dışında usb ile yüklemem mümkünmü

• Mümkün tabi ama önce çalışan bir mac os a ihtiyacın var o usb yi hazırlamak için.
  • Tamamen mümkün cunku kendim son zamanlarda hep öyle yapıyorum. Ancak ben USB değil de, Mac'te sanki daha seri çalışan Firewire externak harddisk üzerinden yapıyorum. Fakat aynı external harddiskin usb çıkışından da yapılabiliyor.
  • Çalışan mac'e ihtiyacın yok. Windows üzerinde transmac ile USB hazırlayabilirsin. İAtkos ile yapabilirsin.

Bu sitede adım adım anlatmışlar ama İngilizce. 1. Adımda hem mac için hem de windows için anlatım var. Sen Windows'a göre yapabilirsin.

www.macbreaker.com/2013/01/install-mountain-lion-iatkos-ml2-hackintosh.html?m=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omrumbakitemiz -- 22 Temmuz 2013; 15:36:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lisanslı bir ürün kurmak istiyorsan evet mac lazım.
  • Evet orijinal kullanmak istiyorsan bir mac bulup Mac App Store'dan Mountain Lion satın alacaksın. 30 TL civarında olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omrumbakitemiz -- 22 Temmuz 2013; 18:05:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.