Şimdi Ara

USB HUB önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben laptop kullanıyorum ve elimde 2 adet harici harddisk var mouse ve webcamı da sayarsak toplam 4 usb portuna ihtiyacım var bunlar sürekli takılı kalıcak arada usb bellegi de takıp cıkarıyorum yani kısacası bir usb hub almak istiyorum fakat piyasada bazı çin malları var ve hem usb2.0 calısmıyorlar hemde sorun cıkartıyorlar (diye duydum) ben de kaliteli bir usb hub almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir.Özellikle harddisklere zarar gelmesini istemedigimden bu konuya cok dikkat ediyorum şimdiden tşkler

• Ürünün yorumlarını okudum gercekten herkes memnun ve adaptörlü olması da gercekten usb hub olmasının kanıtı tşk ederim dostum şimdi sipariş veriyorum
  • hayırlı olsun şimdiden,

yalnız adaptör yine USB. hub üzerinde girişi de var.
    ne işe yarıyor biliyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apemen -- 7 Ağustos 2007; 13:55:05 >
  • Usbden adaptörü mü var?

Tam anlamadım dedigini ama adaptörlü hublar gercek usb hub oluyor ve cok fazla güc gerektiren usb aletler için sorunsuz calısma saglıyor mesela bendeki usb harddiskleri buna sorunsusca baglayabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:ER_JaNN:.

Usbden adaptörü mü var?

Tam anlamadım dedigini ama adaptörlü hublar gercek usb hub oluyor ve cok fazla güc gerektiren usb aletler için sorunsuz calısma saglıyor mesela bendeki usb harddiskleri buna sorunsusca baglayabilirim

hub normal USB girişine takılıyor.
    ayrıca bir kablo daha var, o da kasanın diğer bir USB girişine takılıyor, diğer USB olmayan ince bir ucu da hub a takılıyor.
    anlaşılmadıysa yarın bir fotosunu çekip gönderirim inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apemen -- 7 Ağustos 2007; 21:03:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Hub ve Displayport
    geçen yıl açıldı
    Usb Hub Tavsiye
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslında dediğin gibi güç desteği sağlıyor.
    evde denemiştim, PSP mi şarj etmemişti.
    ama iş yerinde şu anda şarj ediyor.

USB HUB önerisi
  • USB 2.0

USB HUB önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apemen -- 8 Ağustos 2007; 11:16:36 >
  • @KaraDavut1989

Okudum o yazıyı aslında yazanların cogunu biliyordum o yüzden alırken dikkat edip foruma konu actım yoksa gidip 3-5 ytlye bişi alır gelirdim.TŞKler bu arada

@apemen

Aga dün sen tavsiye edince hepsiburadadaki yorumları da okudum ve siparişi verdim bugün yarın gelir heralde.Gerçi hala tedarik sürecinde diyor ama

Bi de son attıgın resimdeki bilgiler sendeki usb hub ın bilgileri dimi kesin öyledir gerci ama bi sorim dedim
  • şimdiden hayırlı olsun.

evet bendeki-fotodaki USB hubın bilgileri. ürün gelince şaşıracaksın.
    çok güzel ambalajlanmış, biraz zor açacaksın.
    çin mallarına alıştıktan sonra fazla kaliteli geliyor :)

bundan sonra Acrox iyiymiş deyip bir de kablosuz faresinden aldım o da güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apemen -- 8 Ağustos 2007; 14:50:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.