Şimdi Ara

usb hoparlörü bilgisayarıma bağlayabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • cevap: tabiki de bağlayabilirim
    lakin sorunumuz şu: ses kartı bozuk.
    elimde bir bluetooth kulaklığı olsa buraya sormaya bile gerek kalmazdı. egolu konuştuğuma bakmayın buraya ne sorduysam cevap alamadım o yüzden, şimdi ses kartı ve haliyle hoparlörü çalışmayan bir laptopumuz var. ve elimde usb bluetooth var (dongle). bluetooth kulaklık veya hoparlör alsam bir faydası dokunur mu? aygıt yöneticisinde ses kartına dair (ekran kartının sesi de dahil) hiçbir şey yok. ayrıca usb kartın dan pcimcia sına kadar araştırmadım değil elimdeki usb bluetooth ile bunu avantaja çevirmek istiyorum, fikirleriniz beni aydınlatır umarım.

    konuyu buraya da açmamın sebebi bluetooth hoparlörün harici bir bileşen, oraya açmamın sebebiyse laptobun ses kartı da dahili bileşen olduğu içindir gereği neyse yapılabilir yeter ki sorunum çözülsün.



  • Merhaba
    Öncelikle Notebook ta Bluetooth özelliği vardır ayrıca Bir dongle kullanmana gerek yok. hadi diyelim Notebook ta bluetooth özelliği yok. BT dongle ile her hangi bir BT özellikli Hoparlör alırsan çok rahat kullanabilirsin ayrıca Daha ucuz yöntemlerde var.
    16 tl ye alacağın usb ses kartı ile istediğin şekilde ister kulaklık ister kablolu bir ses sistemi kullanabilirsin. http://urun.n11.com/diger-aksesuar-yedek-parca/s-link-sl-u61-P84734406?cid=604001&gclid=Cj0KCQjw--DLBRCNARIsAFIwR25wlKySHbORYjhIXN7XjV8HVuxElSDbGlgtEtk-E6bJMLY5RrenibMaAkM1EALw_wcB&gclsrc=aw.ds
    usb hoparlörü bilgisayarıma bağlayabilir miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet.ak -- 26 Temmuz 2017; 22:34:39 >




  • Ahmet.ak A kullanıcısına yanıt
    hocam ses kodek bileşenleri gerekiyormuş, evet bende de var usb ses kartı bunu belirtmiştim lakin xp de çalışmadı windows 7 de de çalışmadı 8 ve 10 da çalışıyor bilgisayar ise hurda, bunları kaldırmıyor, yine de cevabınız için çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.