Şimdi Ara

Usb Hdd Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 ay önce Mikrobox markalı 320GB kapasiteli bir usb hdd aldım. Son 1-2 gun film izlerken hdd kendi kendine unplug sonra da plug olmaya başladı. Usb porttan çıkartıp tekrar takar gibi. Kısa süreli bir sey olmasına rağmen film izlerken kesintilere sebep oluyor. Sıcaklığını kontrol ettim eski halinden daha sıcak gibi geldi. Acaba sorun aşırı ısınmadan kaynaklanıyor olabilir mi?
    Bir de ben bunu dahili hdd gibi hic cikarmadan kullanıyorum. Downloadlarımı falan direkt harici hddye yapıyorum. Bu da boyle sorunların olusmasına neden olabilir mi?
    Daha önce sorulduysa özür dilerim. Arama yaptım böyle bir konu göremedim. Hayırlı forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArthasSin -- 9 Haziran 2009; 18:45:33 >

• bendeki aynı sorunun kaynağı diskteki usb slotunda temassızlık olmasıydı.en ufak harekette tekrar takmışım gibi davranıyordu.ki hala öyle davranıyor.
    diskin hızının yetersiz kalması da aynı soruna neden olabilir.ısınmadan olacağını sanmam ama emin olmak için diskin üstüne havluya sarılmış buzluk tarzı bir şey koyabilirsin
  • Hızlı cevap için teşekkürler ama sanırım bendeki sorun başka. Çünkü sabit, hep yerinde duruyor. Dediğin gibi hdd nin girişini biraz elledim ama unplug olmadı. Yani oradaki bir temazsızlıktan kaynaklanmıyo benim sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd Açılmıyor
    4 yıl önce açıldı
    Anakartta sata hdd girişi yok
    13 yıl önce açıldı
    HDD Bağlantı Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.