Şimdi Ara

USB Grişilerinin Hiç Biri Çalışmaz Oldu Bir Anda - ASUS N56

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar asus n56 laptıp kullanıyorum. Yeni aldığım fareyi taktım usb aygıtı tanınamadı dedi. çıkardım tekrar taktım hiç bir hareket olmadı. başta farede sorun var zannettim ama diğer aletleri denediğimde (hdd, farklı bir fare, flash bellek) onlardada hiç hareket olmadı.

yani şuan 4 usb girişide pasif durumda. ne takarsam takayım hareket yok.

durumu nasıl çözebilirim acaba? iş yerindeyim çalışıyorum. fare olmadan işkence oluyor bu laptoplar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hhmercan

Arkadaşlar asus n56 laptıp kullanıyorum. Yeni aldığım fareyi taktım usb aygıtı tanınamadı dedi. çıkardım tekrar taktım hiç bir hareket olmadı. başta farede sorun var zannettim ama diğer aletleri denediğimde (hdd, farklı bir fare, flash bellek) onlardada hiç hareket olmadı.

durumu nasıl çözebilirim acaba? iş yerindeyim çalışıyorum. fare olmadan işkence oluyor bu laptoplar.

ASUSUN SİTESİNE GİRP LAPTOP MODELİNİ YAZIP DRİVİRİ İNDİR USB DRİVERİ VAR ONU KUR DÜZELİR. K.G
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymustafa59

quote:

Arkadaşlar asus n56 laptıp kullanıyorum. Yeni aldığım fareyi taktım usb aygıtı tanınamadı dedi. çıkardım tekrar taktım hiç bir hareket olmadı. başta farede sorun var zannettim ama diğer aletleri denediğimde (hdd, farklı bir fare, flash bellek) onlardada hiç hareket olmadı.

ASUSUN SİTESİNE GİRP LAPTOP MODELİNİ YAZIP DRİVİRİ İNDİR USB DRİVERİ VAR ONU KUR DÜZELİR. K.G

hangi driver ı indireceğim ?

• Merhaba, usb aygıtı takıyorsunuz güç alıyor yani ışığı yanıyor ama donanım olarak tanımıyor değil mi? Böyle bir durumla karşı karşıya iseniz bilgisayarınızın chipset yazılımını tekrar kurup deneyin, bios tan usb ayarları ile ilgili bir durum da olabilir, bios ayarlarını sıfırlayın, tüm bunları denediniz ve yapamadınız mı o zaman servise götürmenizi öneririm, kolay gelsin (Mouse olmadan notebook kullanmak kesinlikle işkence :) )
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bymustafa59

quote:

hangi driver ı indireceğim ?

ORALARDA USB DRİVER DYE YAZAR TAM BİLMİYOM UZUN ZAMAN ONCE ASUS BİLGİSAYARA KURMUSTUM BAK MARKA VE MODELİ GİRMEYİ UNUTMA DOSTUM.

• asusun sayfasında sadece şu seçenekler var

EMI ve Güvenlik (8)

BIOS (6)

BIOS-Araçları (2)

VGA (2)

Kablosuz (1)

BlueTooth (2)

Manuel (60)
  • bios a girdim usb ile olan ayarları değiştirdim değişen birşey olmadı. chipset için olan driverı yükledim oda olmadı.

bilgisayarı yeniden başlatırken çalışıyor mause ama açtığım zaman tık yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.