Şimdi Ara

Usb Girişli Uydu Alıcıya Kulaklık Bağlamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle. Benim uydu alıcılar konusunda bilgi sahibi olanlardan öğrenmek istediğim ve öğrendiğim bilgiye göre hareket edeceğim bir durum var. Bununla ilgili birşey sormak istiyorum yeterli bilgiye sahip arkadaşlara. Sorum şu : Evde standart eski model sayılabilecek tüplü bir siemens televizyon bulunuyor ve uydu alıcı olarakta scart girişine takılabilen üzerinde usb girişi olan next marka bir uydu alıcı var. Kullanım kılavuzunda usb girişi sayesinde video ve fotoğrafları görüntüleyebileceğim yazıyor. Ancak benim asıl merak ettiğim ve bilgi sahibi arkadaşlardan öğrenmek istediğim şey usb girişi bulunan bu uydu alıcıya acaba blutooth'u taksam blutooth'lu kablosuz özelliği olan logitech, sony veya philips markalı bir kulaklığı çalıştırabilir miyim? yani kumandadan açıp-kapadığımız tv'nin sesini uydu alıcıya taktığım bluotoothla devre dışı bırakıp kablosuz ve bluotooth özelliği olan bir kulaklığı tv'ye bağlayıp kullanmak mümkün müdür? Mesela uydu alıcı bunu destekliyor olsa bile tv eski model olduğu için blutooth'u taksam bile kulaklığı çalıştırmama gibi bir durumu olur mu acaba? Sizlerin vereceği cevaba göre hareket edip alacağım çünkü kablosuz tv'ye bağlanabilen bir kulaklığı. Ayrıca alternatif bağlantı seçenekleri varsa yani kablosuz olarak eski model bir tv'ye kulaklık bağlama yöntemleri bunları da yazabilirsiniz. İlgilenen kişilere, cevaplayacak olanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aküden Usb Çıkışı Almak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.