Şimdi Ara

USB girişleri çalışmıyor. Windows Kuramıyorum. Yardım Edebilecek Usta Arkadaş??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    bende amilo serisi 1424 model bi laptop var ve USB leri çalışmıyor.

    Windows kuramıyorum çünkü kurulum aşamasında(yani mavi ekran 34 dakka kaldı falan dediği aşamada) kalıyor. o 34 dakka bitmiyor 3 saat geçiyor haala 34 dakka. önce harddisk ten olduğundan şüphelendim ancak daha sonra hdd ye max blast ile atraksiyon yaptım. yine windows kuramadım.

    bende internetten indirdiğim cd den çalışan windowsla açtım. orda aygıt yöneticisinden USB lere bakınca Güç tasarrufu için USB leri kapat var onu gördüm. onu deaktif etmeme rağmen yine çalışmadı. bu arada bende bi flash disk var onu takınca onun ışığı yanıyo yani bi şekilde elektrik geliyo usb lere

    bios ayarlarındada usb ile alakalı hiç bişe yok zaten çok kısır bi biosu var hiç bişe yapamıyosun. acaba bişekilde omu açılıyo bi kombinasyona mı basmam lazım bunu bilmiyorum.

    sonra ubuntu kurayım dedim bari

    ubuntuyu kurarken USB lerde problem olduğunu bildirdi. hatta Maybe Usd is bas mi bunun gibi bişe yazdı. ama ubuntu kurabildim ve kullanıyorum. ama sizde bilirsiniz ki mouse takamıyorum, flash disk takamıyorum, elim kolum bağlı gibi bi durum.

    yardım edebilecek arkadaş varsa çok minnettar olacağım şimdiden teşekkürler.







  • Selamlar!

    Anakartın bir yeri yanmıştır. Daha önce böyle sorunla karşılaştım. BIOS'tan USB girişlerini iptal et, harici USB kart kullan. Garanti varsa hemen götür...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.