Şimdi Ara

USB Flash Diski Takınca 'Bilinmeyen Aygıt' Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba. Sorunum şu ki:


    USB Flash aygıtımı taktığımda "Bu Bilgisayar" sekmesinde flash belleğimi göremiyorum ve "Aygıt Yöneticisi" sekmesinde: Bilinmeyen USB Aygıtı (Cihaz Tanımlayıcı İsteği Başarısız Oldu, Kod: 43) hatasını almaktayım. Bilgisayarımda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü başka bilgisayarlarda da denedim, olmadı. Bilgisayarı Yönet penceresinde "Yerel Disk C:" ve sistemin ayırdığı "F:" depolama alanları gözükmekte. Yani USB Bellek gözükmemekte. İnternette USB Bellek formatlamak gibi çözüm yöntemleri var fakat USB Bellek içindeki bilgiler benim için çok önemli. Format atmadan bir çözüm yöntemi varsa yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. (Not: Bilgisayarım Windows 8.1 Pro, USB Bellek Sandisk SDCZ73-032G-G46 modelidir.


    USB Flash Diski Takınca "Bilinmeyen Aygıt" Hatası







  • usb hiç mi görünmüyor hata mı veriyor hocamUSB Flash Diski Takınca "Bilinmeyen Aygıt" Hatası 

  • usbyi başta görmemekte. aygıt yöneticisinden bir usb portunu etkisiz hale getirdiğimde ise: Bilinmeyen USB Aygıtı (Cihaz Tanımlayıcı İsteği Başarısız Oldu, Kod: 43) hatası ek olarak ortaya çıkmaktadır.

  • raw olabilir de olmayabilir de emin olamadım hocam. Yani raw hatası mı emin değilim.

  • galiba raw hatası hocam. Artık flashı taktığımda aygıt yönetcisinde markası dahil gözüküyor fakat Bilgisayarım'da ve Disk Yönetimi'nde gözükmüyor. Geç yazdığım için kusura bakmayın bayramdan dolayı evde değildim :).




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TudoDH -- 23 Temmuz 2021; 14:18:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.