Sorun: 3 Adet Usb Giriş var. Mouse taktığım zaman mouse'dan ışık geliyor ancak ekranda USB Aygıt tanınamadı diyr hata veriyor. Hiç birinde çalışmıyor.
EK:Bilgisayar Açılıştaki Xp Logosuna geldiği zaman donuyodu ve mavi ekran hatası verip (1sn'den kısa sürede hata gözüktüğü için hata kodunu göremeden) pc kendini resetliyordu. Bir kaç yere götürdüm donanımsal sorun var 200-250 tl gözden çıkar dediler ve en son bi yerde 25 tl ye yaptırdım. ŞİMDİ İSE USB'LER ÇALIŞMIYOR.
SORULARIM: Nasıl olduda bu adam win7 OS kurmayı başardı? ve bu hata win7'den dolayı olabilir mi? Tekrar Xp kursam eksiksiz driver yüklesem sorun geçer mi?
PC ÖZELLİKLERİ:
ACER ASPIRE 5102 Sabit Disk : 100 GB - 5400 RPM Çekirdek : AMD İşlemci : AMD Turion 64 X2 1.6 GHz Bellek : 512 MB DDR2 Bellek Tipi : DDR2 Ekran Kartı : ATI Radeon X1100 Bellek : 512 MB Maksimum Bellek : 4 GB Bellek Hızı : 533 MHz . Sabit Disk Hızı : 5400 RPM . Sabit Disk : 100 GB Optik Sürücü : DVD+/-RW Ekran Özellikleri Ekran : WXGA Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 Ekran Kartı Belleği : 128 MB Max
quote:
ve en son bi yerde 25 tl ye yaptırdım. ŞİMDİ İSE USB'LER ÇALIŞMIYOR.
hangi işlemi yapmaları karşısında 25 liraya yaptırdınız ?
Hangi işlem olduğunu tam olarak bilemiyorum ama donanımsal bir hatayı düzelttiğini sanmıyorum. Win7 kurmayı başarmış ama Usb'ler çalışmıyor
xp ile format atmaya kalktım.. cdyi okuyor.. kur dosyaları kopyalıyor ve orda donup kalıyor..
usb kök sürücülerini yükleyin ve donanım sürücüsünü yükleyin bence
nerden bulabilirim o sürücüleri
BIOSdan USB lerinizin açık olup olmadığına bakınız..
Arkadaslar, Tam olarak aynı sorun bende de var. Bios'ta da görünmüyor. xp format atmada da aynı durum söz konusu.. Tamamiyle bire bir aynı problem bende de var.
Sorunu çözebilen biri var mı? USB hiçbir şeyin çalışmaması çıldırtıyor.. Sadece kart okuyucu çalışıyor..
Şimdiden teşekkürler.
Bende de aynı sıkıntı luştu.Ne yaptıysam çare olmadı.Sorunu çözdünüzmü arkadaşlar ? Yoksa garantiye mivereyim ? Garanti de istanbuldaymış en az 2 hafta yollamazlar bunlar bilgisayarı...
quote:
Arkadaslar, Tam olarak aynı sorun bende de var. Bios'ta da görünmüyor. xp format atmada da aynı durum söz konusu.. Tamamiyle bire bir aynı problem bende de var.
Sorunu çözebilen biri var mı? USB hiçbir şeyin çalışmaması çıldırtıyor.. Sadece kart okuyucu çalışıyor..
Şimdiden teşekkürler.
quote:
Slmlar DH Kullanıcıları.
Sorun: 3 Adet usb Giriş var. Mouse taktığım zaman mouse'dan ışık geliyor ancak ekranda USB Aygıt tanınamadı diyr hata veriyor. Hiç birinde çalışmıyor.
EK: Bilgisayar Açılıştaki Xp Logosuna geldiği zaman donuyodu ve mavi ekran hatası verip (1sn'den kısa sürede hata gözüktüğü için hata kodunu göremeden) pc kendini resetliyordu. Bir kaç yere götürdüm donanımsal sorun var 200-250 tl gözden çıkar dediler ve en son bi yerde 25 tl ye yaptırdım. ŞİMDİ İSE USB'LER ÇALIŞMIYOR.
SORULARIM: Nasıl olduda bu adam win7 OS kurmayı başardı? ve bu hata win7'den dolayı olabilir mi? Tekrar Xp kursam eksiksiz driver yüklesem sorun geçer mi?
PC ÖZELLİKLERİ:
ACER ASPIRE 5102 Sabit Disk : 100 GB - 5400 RPM Çekirdek : AMD İşlemci : AMD Turion 64 X2 1.6 GHz Bellek : 512 MB DDR2 Bellek Tipi : DDR2 Ekran Kartı : ATI Radeon X1100 Bellek : 512 MB Maksimum Bellek : 4 GB Bellek Hızı : 533 MHz . Sabit Disk Hızı : 5400 RPM . Sabit Disk : 100 GB Optik Sürücü : DVD+/-RW Ekran Özellikleri Ekran : WXGA Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 Ekran Kartı Belleği : 128 MB Max
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme