Şimdi Ara

Usb Diskim Bölündü!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Pardus işletim sisteminde usb flash diskimin biraz yapısıyla oynadım. ve artık çalışmaz hale geldi. ardından diskimi xp işletim sistemli bir pc de denedim 2 ye bölünmüş olarak görünüyor bunu nasıl düzeltebilirim varmı çözümü.

• Flash içinde dosyalar (pardus dosyaları) varken, disk yönetimini aç. Flash bellek için "Bölümü sil" yazısı aktif oluyor. Bu şekildeyken "bölümü sil" yaparsan bölümler eski haline geliyor (birleşiyor).
  • Bölümü Sil seçeneği silik gözüküyor bir işlem yapamıyorum. 2ye bölünmüş görünüyor ama birisi bölümlendirilmemiş. bence bu sebeple bölümü silemiyorum başka yöntem varmı acaba
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm diğer arkadaşlara Yardımcı olmak amacıyla yazıyorum. İlk önce bir ubuntu cd si taktım cdrom a sonra kurulum yapmadan deneme akranını açtım ( sizde kurulu ise daha iyi ) sonra disk ayarlarına girdim tabi flash diskimiz takılı olucak. ardından diskimi buldum ve ikiye bölünmüş halde görünüyor bir bölümü bölümlenmiş diğeri ise boşta duruyor ve boşta duran bölüme isim verdim yoksa hiç bir işlem yapamıyoruz sonra diskin tamamını sildim ve tek bir parça haline döndü diskime kavuştum. buradan istediğiniz gibi flash diski bölebilirsiniz bazı yazılarda flash disk bölünmez yazmışlar ama yanılmışlar. ubuntu pardus gibi sistemlerde hiç bir programa gerek kalmadan bu işlemleri yapabiliyoruz. hadi kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Flash içinde dosyalar (pardus dosyaları) varken, disk yönetimini aç. Flash bellek için "Bölümü sil" yazısı aktif oluyor. Bu şekildeyken "bölümü sil" yaparsan bölümler eski haline geliyor (birleşiyor).

kardeş çok saol sorun halloldu bendede olmuştu sroun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd Açılmıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.