Şimdi Ara

USB disk security penceresi sürekli açılmasın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her CD veya USB bellek taktığımda usb disk security penceresi açılıyor. Bu pencere açılmadan korumaya devam etmesini istiyorum. Herhangi bir çözüm var mı?

Bilmeyenler için USB disk security: USB disklerle bulaşan virüslere kesin çözümdür.

• Şunu bir dener misin? Bilgisayarım'ı aç. USB veya CD simgelerinden birine sağ tıklayıp "Özellikler" de. Sonra "Otomatik Kullan" sekmesine geç. Orada USB Disk Security ile ilgili bir ayar var mı? Yani şu programla açılsın gibi... Eğer var ise alttaki "Her defasından bir eylem seçmemi iste" seçeneğini seçmeyi dene. Eğer böylede olmadıysa bana kullandığın sürümü gönderir misin? Bir de ben bakayım.
  • Kullandığım sürüm 5.1.0.15.

Pm olarak rapidshare linkini yolladım.

Otomatik kullan seçeneklerine eklenmemiş ne yazık ki.
  • Tamam. Şuan işte olduğum için bakamıyorum. Akşam eve gidince bakacağım.
  • Sürümden sürüme değiştiğini mi düşünüyorsunuz?
  • Kayıt defteri dahil kurcaladım heryeri ama bulamadım. Küçük bir script yazdım. Eğer o pencere çıkarsa kapat diye. Ama sorun bunu çalıştırmakta. Her seferinde tıklanırsa anlamını yitirecek. Az önce powertoys Xp ile ekledim(Otomatik Kullan kısmına). Ama nafile. Yine çalıştıramadım. Sanırım o pencere hep açılacak. Eğer USB veya CD takıldığında benim hazırladığım script'i çalıştırabilirsek o zaman olur. Öbür türlü ben yapamadım.
  • Yazdığınız scriptte ufak bir değişiklik yapılabilir. Örneğin auto hot key adında bir program kullanmıştım. Script hiç kapanmayacak şekilde sürekli sistem tray'de kalıyordu. Yani script içeriğini sürekli çalışacak şekilde değiştirebiliyorsunuz. Sonsuz bir while döngüsü gibi düşünülebilir.

Benim hiç aklıma gelmemişti böyle bir şey. Zaten kapatma komutunu pencere etiketine göre yapacağından sadece ve sadece program açıldığı zaman bir işlev yerine getirecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben AutoIt scriptini kullanıyorum. Ben bir while döngüsüne bakayım. Belki yapabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Superdeve

Ben AutoIt scriptini kullanıyorum. Ben bir while döngüsüne bakayım. Belki yapabiliriz.

Ben çok fazla anlamıyordum, help dosyasından çözdüm zamanında her şeyi. Program olarak AutoHotkey kullandım. İçinden AutoScriptWriter (recorder) çıkıyor. Kayıt tuşuna basıp klavye fare kullanınca otomatik olarak scripti oluşturuyor.

-----------------------------------------------
    Tekrar:
    WinWait, USB Disk Security - zbshareware,
    IfWinNotActive, USB Disk Security - zbshareware, , WinActivate, USB Disk Security - zbshareware,
    WinWaitActive, USB Disk Security - zbshareware,
    Sleep, 100
    Send, {ALTDOWN}{F4}{ALTUP}
    Sleep, 100
    Goto, Tekrar

-------------------------------------------------

Her bilgisayarda çalışmayabilir. Çünkü pencere başlığı farklılık gösterebiliyor. En iyisi kendi bilgisayarınızda kendiniz exe'ye dönüştürmek. Derlenmiş halini yine paylaşıyorum:

http://rapidshare.com/files/256457153/usbdisksecurity.exe.html

Program systemtray'de duruyor ve usb disk security penceresi açılınca otomatik olarak ALT+F4 tuşuna basıyor. Kusursuz çalıyor diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 16 Temmuz 2009; 16:05:35 >

• beyler ben bu programla daha yeni tanışıyorum türkçe diye indirdim programı ama ingilizce çıktı türkçe yama nerden bulabiliriz.
  • USB Disk Security 5.2.0.10 TR Yama buradan bi deneyin

- Bir disk taktığın zaman karşında görünmesi asıl görevi onu iptal edersen program virüsleri eset,kaspersky... gibi silemiyor sana soruyor da siliyor ondan dolayı mecbur açılması lazım sende ordan tara ve sil demen lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.