Şimdi Ara

usb den gizli kopyalama.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben üniversitedeyim ve bazı hocalar slaytları vermek istemiyorlar ve ders zorlaşıyor. aca bir programla usbyi taktıktan sonra slaytı koplayan veya usbyi kopyalayan bir program varmı ( arka tarafta yapmalı hoca fark etmemeli )

cevaplarınız için şimden teşekkür edelim.

• teknoloji bu kadar geliştimi?
    sanmam böyle birşeyin mümkün olacağını.
  • bir üst sınıfın bir sene önceki sınav sorularını takip etmen derslerini ve sınavlarını kolaylaştırabilir. bunun için de sosyal faaliyete girişip, mesela üst bölümden bir kız öğrenci ile yardım faaliyetlerine girişebilirsin. böyle yapamasan bile sınav sorularını bulmaya bakın. sorular slayt konularını özetleyebilir. ayrıca bu istenileni yapmayı başaran zaten virüs de atar pc' ye. sonra internetden bağlan indir. akla kötü şeyler geliyor, hiç gerek yok bence. yüksek çözünürlüklü fotoğraf makinası ve bir ses kaydı kullanın derslerde. hoca sıkı biri galiba. hangi ders..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeni Hayat -- 30 Eylül 2011; 18:54:03 >
  • ders doğum bilgisi. Aslında arka planda video çeken programda var ama slaytı alsam güzel olacak. Hoca hersene farklı soruyor. Kitap biraz kalın :(. Bakalım herhalde video çekecegiz...
  • Onu bizim alt sınıflarda yaptı ve sonu soruşturma başlatmaya kadar gitti. Hoca bir farkederse ki bir şekilde farkediliyor. Topa tutar sizi haberiniz olsun. Artı hırsızlığa giriyor yani etik olarakta yanlış. Ben not tutamıyorum, biraz yetenek işi olmuyor işte dedim gittim bir ses kayıt cihazı aldım. En önde kayıt yaptım eve gelip temize geçtim. Bu ses kaydı olayını direk hocana sorupta yapabilirsin ya da o farkedene kadar çaktırmadan da yapabilirsin. Doğum bilgisi dedin hangi bölüm ve üniversite merak ettim bak. bizim fakülte çıkarsa ne gülerim ki öyle bir şey olsa bu durumdan haberdar olman gerekirdi. Bütün okul çalkalandı çünkü.
  • haklısın. Başlıkta belirttiğim program olsa mükemmel olur. Üniversiteyi vermek isterdim ama belki blrileri glrer ogrenirse sıkıntı olabılır. seste mantıklı ama oda uzun slayt kısa surede halledılebılır.
  • var zaten hatta yığınla var öyle programlar, autousbcheck en kolay kullanılan ve en bilinenidir ama yakalanırsanız iş bir dönem tatile gönderilmeye kadar gider, nasıl kullanıldığını da otur araştır 2 saat yazmak istemedim şu an

ayrıca etik olarak yanlış falan değil rahat ol, hocanın gelip elini kaldırmadan tahtayı kullanmadan oturduğu yerden slayttan okuyarak geçmesi yanlış değil de sizin slaytı almanız mı yanlış, peah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Büyük Dosya Kopyalama Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkür ederim. Deneyecegım. Bıde usb nın okuma hıza 20 kabul edelım bu kobyalama sırasında hepsini kullanacak mı. Belkı yavaslarsa fark edebilir.
  • en güzel yöntem cep telefonu ile pc' yi eşleştirmek. ve dosya alışverişi paylaşımıdır. ama eşleşmelerde uyarı olayını felan kaldırmak lazım. telefon ismini de zıt yapın. mesela nokia ise cep, motorola yapın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeni Hayat

en güzel yöntem cep telefonu ile pc' yi eşleştirmek. ve dosya alışverişi paylaşımıdır. ama eşleşmelerde uyarı olayını felan kaldırmak lazım. telefon ismini de zıt yapın. mesela nokia ise cep, motorola yapın..

ee usb ile telefonu nasıl eşitlemeyi düşünüyorsun peki

kopyalama sırasında ücretsiz sürüm bodoslama başlar kopyalamaya, biraz yavaşlama olur ama bilgisayar kendi ayarlar onu, slayt yine açılır yani rahat ama normalden biraz daha yavaş gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.