Bildirim
USB den Formatta Karşılaştığım Sorun.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
kullandığın windows eski sürüm yeni bitane bul -
quote:
Orijinalden alıntı: Angry006
kullandığın windows eski sürüm yeni bitane bul
Nasıl yani eski olunca kuramıyor muyuz zaten bilgisayarda eski ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justlook78 -- 15 Mayıs 2014; 15:32:36 > -
Belleği bootable olarak yaptığına eminseniz usb 3.0 portunda değil de usb 2.0 portunda takılı olduğuna emin olun ve tekrar deneyin. (usb 3.0 olduğu varsayılmıştır.) -
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Scofield
Belleği bootable olarak yaptığına eminseniz usb 3.0 portunda değil de usb 2.0 portunda takılı olduğuna emin olun ve tekrar deneyin. (usb 3.0 olduğu varsayılmıştır.)
USB 3.0 olabilir hocam o zaman usb biçinlendirip tekrar deneyeyim. -
Yok usb 2.0 portuna takarak deneyin, diskpart usb stick Windows diye aratırsanız gerekli komut dizilimine de ulaşabilirsiniz Google üzerinde. -
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Scofield
Yok usb 2.0 portuna takarak deneyin, diskpart usb stick Windows diye aratırsanız gerekli komut dizilimine de ulaşabilirsiniz Google üzerinde.
Galiba ilk usbye isoyu ataraken 3.0 a takmıştım bu defa 2.0 taktım tekrar atıyorum. Büyük ihtimal sorun bundan kaynaklanmış olabilir hocam inş çözülür 10 dakikaya anlarız çözülüp çözülmediğini :D -
Teşekkürler hocam sorun çözüldü. Valla bu sorunlara nasıl çözüm buluyorsunuz hayret ediyorum
kırk yıl düşünsem flashı yanlış yere takmaktan kaynaklanan sorun oluşacağı aklıma gelmez.
-
Estağfurullah, rica ederim Elhamdülillah, bu gibi şeyleri tecrübe ederek, araştırarak ya da fikir yürüterek bulabiliyorsunuz. Hayırlı günler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X