Şimdi Ara

USB den Formatta Karşılaştığım Sorun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Packard Bell marka netbooka format atacaktım ancak bu sorunla karşılaştım. Aşağıdaki videodaki gibi yükleme aşamasına geliyorum tam hard diski bölme, biçimlendirme vs bölümüne gelmem gerekirken karşıma pat diye bu çıkıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.

• kullandığın windows eski sürüm yeni bitane bul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

kullandığın windows eski sürüm yeni bitane bul

Nasıl yani eski olunca kuramıyor muyuz zaten bilgisayarda eski ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justlook78 -- 15 Mayıs 2014; 15:32:36 >
  • Belleği bootable olarak yaptığına eminseniz usb 3.0 portunda değil de usb 2.0 portunda takılı olduğuna emin olun ve tekrar deneyin. (usb 3.0 olduğu varsayılmıştır.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Belleği bootable olarak yaptığına eminseniz usb 3.0 portunda değil de usb 2.0 portunda takılı olduğuna emin olun ve tekrar deneyin. (usb 3.0 olduğu varsayılmıştır.)

USB 3.0 olabilir hocam o zaman usb biçinlendirip tekrar deneyeyim.
  • Yok usb 2.0 portuna takarak deneyin, diskpart usb stick Windows diye aratırsanız gerekli komut dizilimine de ulaşabilirsiniz Google üzerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Yok usb 2.0 portuna takarak deneyin, diskpart usb stick Windows diye aratırsanız gerekli komut dizilimine de ulaşabilirsiniz Google üzerinde.

Galiba ilk usbye isoyu ataraken 3.0 a takmıştım bu defa 2.0 taktım tekrar atıyorum. Büyük ihtimal sorun bundan kaynaklanmış olabilir hocam inş çözülür 10 dakikaya anlarız çözülüp çözülmediğini :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Michael Scofield kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sorun çözüldü. Valla bu sorunlara nasıl çözüm buluyorsunuz hayret ediyorum kırk yıl düşünsem flashı yanlış yere takmaktan kaynaklanan sorun oluşacağı aklıma gelmez.
  • Estağfurullah, rica ederim Elhamdülillah, bu gibi şeyleri tecrübe ederek, araştırarak ya da fikir yürüterek bulabiliyorsunuz. Hayırlı günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.