Şimdi Ara

Usb'den Formatta Birden Fazla İşletim Sistemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Usb den win7 kurulum yapıyorum. acaba bir usb beleğe birden fazla işletim sistemi kurulabilirmi?

• vallaha bende tam olarak bunun cevabını arıyorum ama sanırım bilen yok 1 flash diske win xp ve win 7 kurulumu eklenebilirmi ?
  • buna veap çok mükemmel olur ama sanırım yok
  • Bunun cevabı ve gerekli dosyaları bende var. Konuya reply yapıp talep eden olursa AYRINTILI ve çok kapsamlı bilgi yazacağım..

Hazırlanması uzun süreceği için şu anda yazamıyorum ama detaylı ve resimli yada video anlatımlı yapmak gerek. Biraz zahmetli ama Windows XP - Windows Vista - Windows 7 - Windows 2008 R2 - UBuntu X32 - UBuntu X64 - KUbuntu sürümlerinin tümünü, Windows Şifre Sıfırlama CD si, OEM Kurulum DVD si ve açılış - kurtarma programlarını içeren 32GB bir USB kullanıyorum. Sanırım herkesin sorusuna cevap olmuştur. :)
  • YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİZ KARDEŞ NASIL OLACAK BU İŞ
  • Biraz fırsatım var.. Özet geçeyim ama cidden bununla ilgili detaylı kapsamlı bir çalışma yapıp yayınlamak faydalı olacak.

USB Multiboot diye Google'da aratın bir çok uygulama var. Bunlardan birini kullanıyorum ben (şu an laptoptayım bunları PC me ulaştığımda detaylı yazarım)

Açılışında Windows DVD soruyor sonra DVD den usb ye bildiğiniz windows 7 nin yaptığı gibi dosyaları ve boot özelliğini atıyor ve işi bitiyor.. sonra yeniden çalıştırıp ISO ekle diyorsunuz. USB ye ISO olarak kuracağınız ne varsa atıyorsunuz. Onları gösterip özellik tanımları yapılıyor ve her seferinde program başa dönüyor.

Tümünü eklediğinizde bir menü oluşmuş oluyor. finalda USB nin köküne yerleştirdiği bir resim dosyası var. Onu da GIMP ile açıp istediğiniz gibi değiştiriyorsunuz.

Sonuç olarak kendi yaptığınız logo ile açılan özel menüsü olan ve her şeyi yükleyebilen bir USB niz oluyor. Bir kaç gün içinde bununla ilgli kapsamlı bir yazıyı blogumda ve burada yayınlayacağım.

• hocam o multiboot ile ben xp kurdum onun üzerine başka windowsda ekleniyor öylemi vallaha güzelmiş bir denemek lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Denenir
  • osmandincer O kullanıcısına yanıt
    kardes bunu hangi programla yaptıgını soylermisin....lutfen
  • Ben yapmıştım 16 gb lik usb belleğe win7 win8.1 win10 ve linux sun windows açılış şifresini çözen sürümünü boot olarak olusturdum, usbyi tak istediğin sürümü kur. Çok pratik. İsteyen olursa programı ve kullanımıyla ilgili rehber hazırlayabilirim. Bununla ilgili resimli anlatımlar internette var arayıp bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.