Şimdi Ara

USB den format atarken ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk defa usb den format atcam programla usb ye isoyu yazdıktan sonra usb de baska dosyalar olsada sıkıntı olurmu format atarken (Oyun kurulumları program kurulumları vs. )

• quote:

Orijinalden alıntı: samatra3734

Arkadaşlar ilk defa usb den format atcam programla usb ye isoyu yazdıktan sonra usb de baska dosyalar olsada sıkıntı olurmu format atarken (Oyun kurulumları program kurulumları vs. )

Ben hiç denemedim ama çoğu program usbyi Bootable yaparken formatlıyor. İstersen dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samatra3734 S kullanıcısına yanıt
    Usb'ye windows kurulumunu program ile yaparken zaten komple içini silecek sorunsuz olarak kurulum dosyalarını içine atar ondan sonra içini ayriyetten başka dosyalar eklersen sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Başka dosyaların windows format komutunda işlevi olmayacağı için sorun teşkil etmeyecektir. Benim düşüncem bu yönde.
  • samatra3734 S kullanıcısına yanıt
    Bende var formatı daima flash bellek aracılığıyla atarım ve işletim sisteminin flash belleği kendine özgü olmalı o flash bellekte sadece işletim sistemi kurulu olsun bunun içinde 8gblik flash bellekler işinizi görür.Başka veri yüklerseniz sistem çalıştımayacaktır.Senin durumunu ilk flashtan format atmaya başladığımda merak ettim 16gblik bir flash bellekti ve işletim sistemi sadece 4gb bölümünü kaplıyordu gerisinde de kendi bilgilerimden veri koyarım dedim ama sistem çalıştırmadı verileri sildim sistem çalıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usbden format atarken boot seçimi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.