Şimdi Ara

USB DAC Tavsiye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, HD 650 kulaklığımı şimdiye kadar Creative ZXR ses kartı ile kullandım ve gayet memnundum. Masaüstü sistemimi dağıtıp laptop kullanmaya başladım. HD 650 kulaklık için tavsiye edebileceğiniz USB arabirimi ile PC-MAC ile çalışabilen, dahili kulaklık amplifikatörü olan DAC var mı? Bilgisayar donanımlarına daha yakın olduğum için Hi-Fi alemine uzağım.
    ASUS Essence One konusunda ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeMachine -- 18 Ağustos 2013; 20:11:39 >

Orijinalden alıntı: CodeMachine

Arkadaşlar, HD 650 kulaklığımı şimdiye kadar Creative ZXR ses kartı ile kullandım ve gayet memnundum. Masaüstü sistemimi dağıtıp laptop kullanmaya başladım. HD 650 kulaklık için tavsiye edebileceğiniz USB arabirimi ile PC-MAC ile çalışabilen, dahili kulaklık amplifikatörü olan DAC var mı? Bilgisayar donanımlarına daha yakın olduğum için Hi-Fi alemine uzağım.
    ASUS Essence One konusunda ne dersiniz?

sitemizde HRT nin tum daclarini Amerika fiyatlarina taksit imkani ve ayni gun kargo ertesi gun karog ayricaligi ile bulabilirsiniz.

www.audioavm.com

daha fazla bilgi icin info@audioavm.com

• audioengine d1 dac işinizi görür.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.