Şimdi Ara

USB Çalışmıyor (Anakartla bağlantısı hakkında resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığım PC Kasasının ön tarafındaki USB ler çalışmıyor. Baktım içine kablosu takılı değil (bizim bilgi işlem toplamıştı PC yi bi bildiği var diye takmamıştır diye düşünmüştüm) Ben geçenlerdede başlık açtım, herkes şuraya tak falan demişti... Aşağıda resimleri ekliyorum oraya taktım ama PC açılmıyor şu uyarıyı veriyor... (Resim 2)

Orada 6 adet çıkıntı var ama kaploda 8 adet yer var... renkleri falanda farklı doğru yeremi takıyorum.. nasıl takılacak bu anlayanvarmı... Şimdiden tşkler!!

Resim 1

Resim 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue night -- 20 Şubat 2008; 17:17:27 >

• anakrtınızın modelini yazarmısınız.
  • Yanılmıyorsam Asustek P5PL2E 945PL DDR2 16X di. Ama bunun ne gibi önemi varki, sonuçta takılacak yer oluyorsa... (şu anki anakartlarda o özellik vardır heralde)
  • anakartın tam cepheden fotosunu koymanız mümkünmü
  • Ön usb bağlantılarını yanlış yerlere takmanız anakartı yakmak aşamasına kadar tehlikeli sonuçlara yol açabilir.O yüzden ön usb bağlantıları konusunda dikkatli olmanızı öneririm.
    http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5PL2-E/e2860_P5PL2-E.pdf bu adresten anakartınızın manuelini indirip oradaki resimli anlatımdan takip ederek bağlantılarınızı yapmanız daha sağlıklı olacaktır.
  • Mesut arkadaşım; bu işin tehlikesinin farkındayım o yüzden bilgi almak istedim... Saolasın link verdin bana ancak orda benim anlayabileceğim teipte bilgi yok.. Anakartın projesi dediğimiz resimde var bende... İlk resimde taktığım yer görünüyor... takılacak tek yerde orası kalmış...

USBPW34
    USBPW12 yazıyor...

Benim mesajımı alıntı olarak alın o zaman resmin orjinal boyutunu görebiliyorsunuz ve çok daha net şekilde görülüyor

Tşk ederim ilginize...
  •  USB Çalışmıyor (Anakartla bağlantısı hakkında resimli)

kardeş işarteledigim yerlere takcaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih-1806 -- 21 Şubat 2008; 19:40:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akşam deneyim (şuan işteyim)... Ancak yanılmıyorsam gösterilen yerlerden biri kullanılıyordu... Önceden başlık açmış ve anakartın resmini karşıdan çekmiştim onu bulup ekleyeceğim...

ilgin için saol
  • 4 adet pin giricek biri boşta kalıcak.yanlız kısa devrede yapabiliyor bu kabloyu anakart üstündeki pinlere takarsan .kısa devre yappınca napcaz bi de onu sölesek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: allcay

4 adet pin giricek biri boşta kalıcak.yanlız kısa devrede yapabiliyor bu kabloyu anakart üstündeki pinlere takarsan .kısa devre yappınca napcaz bi de onu sölesek.

benimde merak ettiğim konu o... USB kablosunda 4erden 8 adet giriş var.. Anakarttaki çıkışta 3 erden 6 adet.. Şimdi hangisi boşta kalacak...

Dün deneyemedim kısmetse bugün deneyecem inşallah sorunsuz hallederiz... Bilgi İşleme gidip sormak istemiyorum, onlara gitsem saolsunlar pratiktete gösterirler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.