Şimdi Ara

USB Bellekteki İlginç Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar usb belleğim vardı 16 gb.İçi sırf müzikti babam araba teybinde kullanıyordu.Geçen bir iki müzik attık.Teyp okumamış.Sonra eve geldik bi taktık dosyalar böyle.Teybe takmadan önce bir şey olmamıştı ama 2 senedir kullanıyoruz aynı usbyi.Yardımlarınızı bekliyorum
     USB Bellekteki İlginç Sorun

• kardeşim virüs olabilir isim kodlamalarını bile değiştirmiş ama biçimlendirmek gerek o kadar arşıv yapmışsın ama virüsü göz önünde bulundurmamışsın bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATX61

kardeşim virüs olabilir isim kodlamalarını bile değiştirmiş ama biçimlendirmek gerek o kadar arşıv yapmışsın ama virüsü göz önünde bulundurmamışsın bana göre

Ya virüs olsa nereden bulaşacak onu bilmiyorum işte sadece bilgisayar-teyp'e taktım.Bilgisayar zaten yeni içinde adam akıllı dosya bile yok.Sağolasın gene cevabın için
  • virus iste dosyaya bakmaz bos flasha bile girer kardesim pc onemli burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eset veya kaspersky ile tarama yap.Virüs olabilir.
    Eğer kalsörler içinde müzikler duruyorsa arama yerine .empeüç (normal olarak) yazıp tüm müziklerine erişebilir bilgisayarına kopyalayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 3 Kasım 2013; 10:34:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak simdi o bana da olduydu tek cozumu diske format ama dosya kurtarrmakicin linux u kullana bilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.