Bildirim
USB Bellekteki İlginç Sorun

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kardeşim virüs olabilir isim kodlamalarını bile değiştirmiş ama biçimlendirmek gerek o kadar arşıv yapmışsın ama virüsü göz önünde bulundurmamışsın bana göre -
quote:
Orijinalden alıntı: ATX61
kardeşim virüs olabilir isim kodlamalarını bile değiştirmiş ama biçimlendirmek gerek o kadar arşıv yapmışsın ama virüsü göz önünde bulundurmamışsın bana göre
Ya virüs olsa nereden bulaşacak onu bilmiyorum işte sadece bilgisayar-teyp'e taktım.Bilgisayar zaten yeni içinde adam akıllı dosya bile yok.Sağolasın gene cevabın için -
virus iste dosyaya bakmaz bos flasha bile girer kardesim pc onemli burda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eset veya kaspersky ile tarama yap.Virüs olabilir.
Eğer kalsörler içinde müzikler duruyorsa arama yerine .empeüç (normal olarak) yazıp tüm müziklerine erişebilir bilgisayarına kopyalayabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 3 Kasım 2013; 10:34:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bak simdi o bana da olduydu tek cozumu diske format ama dosya kurtarrmakicin linux u kullana bilirsin
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ev telefonundan numara engelleme
- active directory dizin hizmetleri şu anda kullanılamaz
- hub bağlantı noktasında güç yüklenmesi
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- wmı provider host nedir
- bilgisayar hızlandırma
- steam açılmıyor
- 0xc00007b hatası
- iso dosyası nedir
- dlss nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X