Şimdi Ara

USB bellekteki dosyalar bozuluyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 32GB TOSHIBA USB belleğime programlarımı attıktan sonra bilgisayarıma format attım.fakat şimdi usb belleği açtığımda garip garip yazılar çıkıyor.ve her geçen dk usb bellekteki diğer programlar da bozulmaya başlıyorlar.. bunun sebebi nedir ? bir daha böyle birşeyin olmaması için ne yapmam lazım ? yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. saygılarımla..

     USB bellekteki dosyalar bozuluyor !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmangfb -- 3 Mart 2011; 23:42:33 >



  • Muhtemelen USB bellekte virus vardı ve HDD yi formatlamanıza rağmen bu USB bağlayınca tekrar virüs bulaştı. İçindeki programlarınız önemli ise iyi bir antivirüs ile taramanız gerekir.
  • Benim toshiba usb de de bu olay oldu. Formatladım usb yi ve pc de virüs de yok. ama tekrar bozuldu içine attığım dosyalar.. Neden böyle oluyor ?
  • virüs olması muhtemel ancak flash disk bozulmuşda olabilir
  • 32 gb toshıba bende de var ve aynı sıkıntıyı yaşamaktayım takıp çıkardıktan sonra ya içindekiler çince bir yazıya dönüşüyor yada dosyanın içi boş görünüyor ne var ne yoksa denedim olmadı bütün antivirüsleri denedim acaba sorun pc demi diye ama pc de herhangi bir sıkıntı yok hatta öğrendiğim kadarıyla en iyi virüs temizleme programı Malwarebtyes herkese öneririm esetmiş avastmış onlar hikaye yine bilgisayarınızda illa ki antivirüs programı bulunsun ama en iyisi bu bence virüs temizleme de

    Bide videolar da süre ilerliyor ama ekran da ilerleme olmuyor bir yerde takılı kalıyor.
    ileriye geriye saramıyorum. takılıp kalıyor. flasha attığım zaman oluyor pc de çalışan şey flashta çalışmaz oluyor. Acaba toshıba mı böyle sorunlu yoksa diğer markalar da mı aynı diğerlerini kullanmıştım gayet iyiydi kullanışlıydılar attığım formatın haddi hesabı yok komuttan(cmd) bile attım fayda etmiyor bir çözüm bulalım lütfen.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.