Şimdi Ara

Usb belleğim hiç bir yerde gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm arkadaşlar. Kingston 32 gb belleğime dün film attım tvde izledim. Ancak bugün flashı pc'me taktığımda hiçbir şekilde gözükmüyor. komut istemine diskpart muhabbetini yaptım gözükmüyor, bilgisayarıma giriyorum yok, aygıt yöneticisinde vardı kaldır dedim oradan da gitti, disk yöneticisinde de yok ben bu flash belleği nasıl formatlicam? İçinde önemli şeyler yok bi programla falan da biçimlendirebilirim sorun yok yeter ki çalışır duruma gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crossfadee -- 19 Haziran 2017; 15:30:23 >

• Arkadaşlar küçük bir gelişme oldu aktarmak istedim.
    Nasıl oldu ise disk yönetiminde gözüktü ben de eskiden olan F adını atadım ancak sadece bu kadar
    hala gözükmüyor bilgisayarımda. İlk resimde görüldüğü üzere çoğu bilgiler bilinmiyor gözükmekte. Sanki 30 yaşına gelipte adını, nereli olduğunu, annesinin adını... unutturulmuş bir insan gibi belirsiz.
    Konu acildir sınavdan sonra ne güzel oyun oynarım arkadaşlarım ile diyordum ancak sorun, sorun ve sorun.
    NOT: Forumda yeni değilim sadece eski hesabın adını unuttum uzun süredir girmiyordum. Ancak takip ediyorum vakit buldukça. Herkese iyi günler dilerim.

• Usb belleğim hiç bir yerde gözükmüyor
    İş çok kötü yerlere gidiyor gibi. Flash'ımda bir şeyler olduğu kesin. Çünkü başka flash takıyorum aynı girişe çalşıyor. İnşallah yanmamıştır. Durduk yere ısınıyor, bu da bir şüphe.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.